2777
2789
عزيزم ايشالا ك باردارى كنم دقيقا همين علائم رو هر روز صب از خواب پاميشم دارم

ای جونم😍ان شالله که نی نی خوشگلت قدمش خیرباشه وماهم حاجت روابشیم

خداجونم منتظر معجزتم❤هرچی دلم خاست،نه آن میشود😊هرچه خداخواست،همان میشود😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم ايشالا ك باردارى كنم دقيقا همين علائم رو هر روز صب از خواب پاميشم دارم

عزیزم شما هم اینجوربودی که حس کنی پریودشدی اما نشی،اخه من ۱هفته است اینقد دل دردپریود دارم ک حتی نواربهداشتی هم خریدم

یه زمان های خاصی دل دردم شروع میشه جوری ک خودمو سریع ب سرویس میرسونم بعدمیبینم خبری نیست ودل دردم خوب میشه

عزیزم شما هم اینجوربودی که حس کنی پریودشدی اما نشی،اخه من ۱هفته است اینقد دل دردپریود دارم ک حتی نوا ...

اره علائم پريودى رو اون اولش شديد داشتم و فك نميكردم باردارم ولى كم كم علائم ديگه هم ظاهر شد ك تست زدم مثبت شد

اره علائم پريودى رو اون اولش شديد داشتم و فك نميكردم باردارم ولى كم كم علائم ديگه هم ظاهر شد ك تست ز ...

من ماههای قبل۱روزقبل پریودم دل دردمیگرفتم وسریع هم پریودمیشدم

این ماه دقیق ۱هفته است اینجورمودلدرد دارم  وخبری هم از پریودنیست

تست نزدى؟؟ همين امروز يه تست بزن حتما

عزیزدلم من ۱۳هرماه پریود میشدم

ماه قبل دهم ماه پریودشدم

الان بایدتادهم صبرکنم یا سیزدهم

الان که چندروز مونده ب پریودم تست جواب میده که برم الان تست بگیرم

احتمالا تست رو زود زدی گلم

اره ۶ روز قبل موعدم زدم .ممکنه حامله باشم ؟؟؟ماه پیش دو روز عقب انداختم اما سه چهار روز قبل موعدم علایمه پری ذاشتم مثل درد شکم و تیر کشیدنو ولی این ماه هیچ خبری نیست دردی چیزی ندارم

مبارکه 😂😂😂😂😂😂😂

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
اره ۶ روز قبل موعدم زدم .ممکنه حامله باشم ؟؟؟ماه پیش دو روز عقب انداختم اما سه چهار روز قبل موعدم عل ...

ان شالله که باشی گلم،الان که۲روزازموعدپریودت گذشته تست بزن

ان شالله ک خوش خبرباشی