2777
2789
عنوان

دلم میخاد کلی چیز بخرم

444 بازدید | 24 پست

من شاغلم و دوس دارم با درامدم هراز گاهی یه چیزی واسه خونه بخرم مثل ظرفی،لیوانی،چیزی

شوهرم درامدش کامل تو خرید خونه خرج میشه.

بنظرتون کارم اشتباهه؟

می دانم که روزهای خوبی در راه است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه شوهرت می تونه هر چی که بخوای رو برات فراهم کنه خودت دیگه وسایل خونه رو نخر 

نمیتونه.درآمدش نمیرسه

و خیلی چیزا رو میگه واجب نیس نمیخره  اما من دوس دارم 

نه .منم دارم از پول تو جیبی م برا خونه م چیزای خوشگل میخرم چون وقتی میبینم خونه م قشنگ شده خودم کیفشو میکنم و لذت میبرم نمیشینم به امید پول شوهرم 😁

خدایا ❤ همین که تو هستی کنارم .... من غرق در آرامششششششششم 😍😍😍❤❤ خداجونم خیلی عاشقتم😙😙من قراره مامان دوقلو یا سه قلوها باشم😍😍😍البته بااجازه تو خداجون جیگرمممممم😗😗😗 خدایا دخترامو و محمدم رو زودی بهم بده😚😚😚 خدایا عاشقتم..بزودی تیکربارداریمو میزنم بلطف تو ای مهربان خدای من😘
نمیتونه.درآمدش نمیرسه و خیلی چیزا رو میگه واجب نیس نمیخره  اما من دوس دارم

خب خودتم بگیر ولی همیشه نه ، که نشه وظیفه ت

میشه برام یه صلواتبفرستی به حاجتم برسم؟ اگه صلوات فرستادی لایک کن تا برات صلوات بفرستم.

چرا فکر میکنی اشتباهه؟!

برای من خیلی عجیبه که خانم‌های شاغل درامدشون رو تو زندگی مشترک خرج نمیکنن

پس برای چی کار میکنید؟!

اگه انقدر قراره تو زندگی من و تو داشته باشید، اصلا چرا زیر بار مسئولیت ازدواج رفتین؟!

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧
اره ادم واقعا روحیه اش عوض میشه

خیلی .دقیقا شرایط شما رو دارم .عشقم حقوقش میره برا خرج  خونه و قسط ها .زرنگ باش خودت بخر .من تازه فهمیدم اشتباه کردم زوتر از اینا تو فکر این کار نرفتم و بخرم 😖 

خدایا ❤ همین که تو هستی کنارم .... من غرق در آرامششششششششم 😍😍😍❤❤ خداجونم خیلی عاشقتم😙😙من قراره مامان دوقلو یا سه قلوها باشم😍😍😍البته بااجازه تو خداجون جیگرمممممم😗😗😗 خدایا دخترامو و محمدم رو زودی بهم بده😚😚😚 خدایا عاشقتم..بزودی تیکربارداریمو میزنم بلطف تو ای مهربان خدای من😘
چرا فکر میکنی اشتباهه؟! برای من خیلی عجیبه که خانم‌های شاغل درامدشون رو تو زندگی مشترک خرج نمیکنن ...

از حرفای اطرافیان.همکارام که میبینم  حقوق خودشونو سریع میریزن تو حساب پس اندازشون و یه ریال خرج نمیکنن.

همه اش این ادمهای مصرف  کننده  دور و برمه