2777
2789

یکهفته هست بخاطر یک موضوع الکی توی چت بحثمون شد و اخرش اون بلاکم کرد.

بعدشم به خانوادش گفت و خانوادشم بهم گفتن دیگه پیام نده و بی احترامی هم کردن.

الان دلتنگشم؛ بنظرتون برمیگرده دختره؟

برای شما هم پیش اومده؟؟ اشتی کردین یا کلا تموم شد؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دختره ولی خیلی ضعیف النفس و مغروره

خبودوست منم دختره مگه گفتم پسره😐منحرف😂😂

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
من همه دوستامو کنار گذاشتم عجیب حالم خوبه

واسه منم دعا کن همینکارو کنم😥

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

آره دوست منم سر یه چیز بیخودی دعوا راه انداخت فحش دادو بلاک کرد منم بلاکش کردمو کلا از زندگیم پاکش کردم الان سه، چهارماهی میشه یاد خاطره هامون که میفتم ولی میگم بهتر که تموم شد چون زیادی با اخلاقش و اعصاب بود

"سرم را شاید بتوانند دیگران گرم کنند...                                      " اما وقتی تو نیستی...                                               "هیچکس نیست دلم را گرم کند! 

چ جوری دوست صمیمی دارید

من دوست غیر صمیمی هم نمیتونم داشته باشم 

تو عمرم دوسه تا بیشتر دوست نداشتم ک اونم ب اصرار اونا بود با تلاش من قط ارتباط کردیم  

آن سفر کرده ک صد قافله دل همره اوست   هرکجا هست خدایا ب سلامت دارش

دوستی چیز قشنگیه تا چن سال پیش منم قهر میکردم اما حالا چون رفاقت مون قدیمی شده بحثی پیش بیاد سعی میکنم حلش کنم .. حالا ک دلت تنگه زنگ بزن و توضیح بده درآخر یه معذرت خواهی میشوره میبره