2777
2789
عنوان

با دوست صمیمی ام قهر کردم؛ دلم تنگ شده براش

| مشاهده متن کامل بحث + 17584 بازدید | 41 پست
چجوری اصرار میکردن؟ مستقیم میگفتن بیا دوست بشیم؟

ن مثلن مدرسه میرفتم تو ی مسیر بودیم میومدن باهم بریم؟

فک کنم من مشکل دارم🤔😐

آن سفر کرده ک صد قافله دل همره اوست   هرکجا هست خدایا ب سلامت دارش

منم فقط یه دوست خیلی صمیمی داشتم که میگفت جونمم برات میدم ولی با دوست پسرم دوست شد در حالی ک پسره خیلی بهم وفادار بود و سرد جوابشو میداد دوستم سعی میکرد بیشتر براش عشوه بیاد البته برا من تجربه خیلی خوبی شد واقعا دیگه هیچ وقت نمیزاریم دوستم با دوست پسرم اینقد راحت باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اخرش آشنی میکنید؟؟ چحوری سخت میبخشید؟ یاد چی میفتین که سخت میبخشید؟؟ یه راهکار بدین که منم ...

خودم دیگه دوست ندارم باهاش باشم 

یاد اینکه خیلی خوبی بهش کردم و اونم خیلی بیشتر خوبی کرد بهم ولی اخریا دوست زیاد داشت منم حسودیم میشد چون اون تنها دوستم بود و بهم خبر دادن که پشت سرت حرف میزنه  دقیقا همون حرفایی ک باهم میزدیم و اونابهم میگفتن  یه کلمه هم بهش نگفتم و دیگه پیام و زنگ نزدم 

من سخت میبخشم چون زندگی خوبی ندارم و قلبم مث سنگ شده 

نمی‌دونم چی بگم منم خودم نیاز به راهنمایی دارم

منی که همه یه دوستام بهم دست کردن از بین اونا یکی برام مونده بود خودش می‌گفت که من مثل خواهرشم ولی یه اکیپ جدید اومدن و بینمون اختلاف انداختن از دوست جا منو بلاک کرده به جز شاد،بهش پیام دادم و گفتم بیا بریم کافه،گفت که کلاسس داره و آرم خواست توی پیام بگم چیکارش دارم و گفتم هیچ ولش کن،بعدشم دوباره پیشنهاد کافه دادم به طوری که آنلاین میشد و سین نمی زد

چکار کنم؟بنظرتون داره بی محلی می‌کنه یا چی

واقعا خب شدم

ارزش دوستی رو داره وقتی ۷ سال دوست بودیم؟ولی خیلی مغروره