چطور به شما بی احترامی شد قطع رابطه کردی ولی به شوهرت بی احترامی بشه مشکلی نداره؟!
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم خیلی درگیر خانواده هایی.میدونم نمیشه به بعضی چیزا فکر نکرد اما خودتو با فکر کردن به گذشته اذیت نکن.مهم اینه که شخص اول زندگیت یعنی همسرت انسان خوب و شریفیه و باهاش خوشبختی.
خودت بگو پس چاره ای نیست نگو شوهرم گفته بگو دقت کردم اینجوری باهاش رفتار می کنی فردا پ ...
ببین اصلا دلش نمیسوزه .وگرنه این همه مادرم گفته حداقل درس رفتارنمیکنه خانواده شوهرم اونطوری میکنن من ازسمت خودم زبونم دراز باشه.ی کاری رواول عروسی شوهرم گف به پدرم انجام بدیم همه کاراش بامن پدرم قبول نکردحالاهمون کاروبادامادمون انجام دادهمه چیزش باخودش واقعا شوهرم ناراحت شد حتی دل خودم شکست.بین اون دامادمون خیلی خیلی خواهرمواذیت میکنه تازه عروسه ولی بجای گوش پیچی.هی خدمات میده به دامادوخانوادش