بچه ها من درست روز تخمک گذاریم اقدام کردم والان پونزده روز گذشته امشب بیبی زدم منفی بود... یک روزم از موعدم گذشته... فردا ازمایش بتا بدم مشخص میکنه؟ کسی بوده بی بی چکش منفی باشه ولی بتاش مثبت؟
دین من عقلمه... خدای من قلبمه...ادمه معتقدی نیستم.. هرچی که از نظرمن منطقی وعاقلانه اس ومیتونم با عقلم قبولش کنم بهش ایمان دارم به چیزایی که تحمیل شده و منطقی نیست ایمان ندارم.... خدای من تو قلب و وجدانمه.... بهشت وجهنم تو همین دنیاست... هرکارخوب وبدی کنید نتیجه شو همین دنیامیبینید...دوری از تهمت ودروغ وغیبت نمازه منه... حلال وحرام هم روزه من....❤️
یک روز گذشته خب صبر کن چند روز دیگه برو ولی اگ از قبل پری باشه آز نشون میده ولی خو شما صبر کن چندروز دیگ باخاطرجمعی برو ان شاءالله که مثبته ومبارکت باشه
در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا میداند 《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
تخمدان سمت راستمم سه روزه تیر میکشه... زیر دلمم درد دارم... یعنی امیدوار شم و؟
دین من عقلمه... خدای من قلبمه...ادمه معتقدی نیستم.. هرچی که از نظرمن منطقی وعاقلانه اس ومیتونم با عقلم قبولش کنم بهش ایمان دارم به چیزایی که تحمیل شده و منطقی نیست ایمان ندارم.... خدای من تو قلب و وجدانمه.... بهشت وجهنم تو همین دنیاست... هرکارخوب وبدی کنید نتیجه شو همین دنیامیبینید...دوری از تهمت ودروغ وغیبت نمازه منه... حلال وحرام هم روزه من....❤️
اره من سه روز بعد موعدم بی بی زدم منفی بود ولی ازمایشم مثبت بود گفت دیر تشکیل شده ..الانم کنارم خواب ...
ای جانم.... خدا نگهش داره