طبیعیه عزیزم من تا دوسال واقعا هیچی از زندگی نفهمیدم علاوه بر اینکه تجربه ی اول سخته و دور و بریام حسابی سرویس کردن خودمم روحیم خیلی ضعیف شد و عصبی شدم ولی اشتباه کردم.تو حواست به خودت باشه سعی کن لذت ببری وگرنه چندسال دیگه پشیمون میشی
حالا تکوناش به کنار ،دلم برای ارامش خودم تنگ می شه...
دوستان نی نیاتون کی تکون خوردن؟من رفتم تو ۱۸ اما تکون نمیخوره
🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨👩👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همهی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
من وقتی از بیمارستان برگشتیم بچم روتخت خواب بود تو اتاق من رفتم تو آشپزخونه بعد تو پذیرایی داشتم رد میشدم یهو دیدم یکی تو اتاق خوابیده باورت میشه یک لحظه ترسیدم؟گفتم وا این کیه تو خونه ماست؟بعد یادم اومد که بچمه تازه به دنیا اومده😍😍😂😂
وای نگو حیف نیست درسته اذیت خواهی شد و زندگیت اصلا شبیه به گذشته نمیشه ولی باهاش عشق میکنی
جوری که حتی نمیتونی فکر کنی قبلا که اون نبو زندگی چطوری بود حس میکنی همیشه بوده چون از خودته از جنس خودت
خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آیندهای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست