2777
2789
عنوان

چند زود داره میگذره این اخراش...😱

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 74 پست

طبیعیه عزیزم من تا دوسال واقعا هیچی از زندگی نفهمیدم علاوه بر اینکه تجربه ی اول سخته و دور و بریام حسابی سرویس کردن خودمم روحیم خیلی ضعیف شد و عصبی شدم ولی اشتباه کردم.تو حواست به خودت باشه سعی کن لذت ببری وگرنه چندسال دیگه پشیمون میشی

بارداری کلا زود میگذره من که تازه رفتم تو ۸ ماه اما میگن ماه اخر خیلی سخت میگذره

به سلامتی عزیزم،من 17روز دیگه زایمانمه دیگه نابودممم😔😢

تاپیکای زایمان طبیعی یا سزارین منو اد کنین عشقولیا😘😘😍❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا تکوناش به کنار ،دلم برای ارامش خودم تنگ می شه...

دوستان نی نیاتون کی تکون خوردن؟من رفتم تو ۱۸ اما تکون نمیخوره

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
عزیزم به نی نی فکر‌کن که میاد بغلت اروم‌میشی😍ایشالله زایمان راحتی داشته باشی

فدات عزیزم اره میدونم ،ولی دلم برای دونفره بودنامون تنگ میشه

عزیزممم ایشالا صحیح سالم بدنیا بیاد همین ک بغلش کنی دگ همه چیووو فراموش مکنییی ی اراامشی بهت میده ...

آخی ای جان دلم خدا قسمت همه بکنه🙏

نه اینجور فکر نکن،اولش تو شوکی،میگی چ کاری بود کردم،وای حالا چطور اینو بزرگش کنم،ولی اینقد عادت میکن ...

فدات شم عزیزم گل گفتی واقعا نمیتونم شکم اول جم و جور کنم خودمو زود خصوصا که سزارینم👌

خسته شدم زود نمیگذره تموم شه بره

آخی میفهمم چی میگی بخدا ،عذاب اوره ولی دل آدم تنگ میشه برای ارامشش

من وقتی از بیمارستان برگشتیم بچم روتخت خواب بود تو اتاق من رفتم تو آشپزخونه بعد تو پذیرایی داشتم رد میشدم یهو دیدم یکی تو اتاق خوابیده باورت میشه یک لحظه ترسیدم؟گفتم وا این کیه تو خونه ماست؟بعد یادم اومد که بچمه تازه به دنیا اومده😍😍😂😂

وای نگو حیف نیست درسته اذیت خواهی شد و زندگیت اصلا شبیه به گذشته نمیشه ولی باهاش عشق میکنی 

جوری که حتی نمیتونی فکر کنی قبلا که اون نبو زندگی چطوری بود حس میکنی همیشه بوده چون از خودته از جنس خودت 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

ولی زندگی شیرین تر میشه...😍 سعی کن تو بارداری ارامش داشته باشی شبا زود بخواب که بچتم به دنیا اومد ش ...

خداکنه🙏😢

چشم