2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست میشه کمک کنید...

214 بازدید | 37 پست

بعضی موقع ها ۱کسایی.۱خانومایی میبینم که شوهر خیلی خوب و پولدار کردن.به قول دوستام که میگن اینا بلدن...آقا این سوال واسم پیش اومده چیو بلدن.مثلا اونایی که من سراغ دارم یا حالا چند نفریو که دیدم مثلا با ۱پسر پولدار دوست شدن بعدم ازدواج...به همین راحتی

حالا به قول دوستم ما که با ۱کی اوکی میشیم یارو فقیر باشه تریپ ازدواج برمیداره پولدار باشه که عمرا..دوستام میگن بعضیا شانس دارن.من اصلا به شانس اعتقاد ندارم.حرفم اینه باید بلد باشی ولی چجوریشو نمیدونم..خیلی دوست دارم اونایی که میفهمن بیان راهنمایی کنن...یا خودشون بلدن 

باید چجور باشی.چجور جذب کنی

بعضیا ذاتا بلدن ولی کسایی مثل من که بلد نیستن واقعا میتونن یاد بگیرن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی چی....

زنانگی به خیلی چیزا بستگی داره نمیشه خلاصه توضیح داد 

مثلا دیدی یکی چهره و هیکل خیلی خاصی نداره ولی رفتارش یه مدلیه که ادمو جذب میکنه یه خانوم بودن خاصی تو وجودشه

حالا خانوما میان میگن دختره بلده با پسره ارتباط برقرار نمیکنه...

من دختر سرتغ دارم اندازه موهای سرم که با پسره دوست شدن ۲روز بعد تو تختش بودن ازدواجم کردن ..پسر پولدار هااا نه پسر پچول هیچی ندار

واقعا دیگه به این چیزا نیست.دوره زمونه عوض شده

اره...خیلی دوست دارم اون مدلی باشم..نمیدونم چقدر هستم..اما بلد نیستم.

منم مامانم همش بهم میگه یکم ظریف باش چرا کاراتومثل مردا انجام میدی یکم ظرافت نداری 

متاسفانه من درونم زن ولی وقتی میاد بیرون مرد میشه نمدونم چرا