2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت زندگی شخصی و درامد اون رو به کسی نگید

هیچ وقت توی جمع حرفی نزنید که به ضررتون ختم بشه مثلا غیبت کسی رو بکنی پیش کس دیگه یا ... 

همیشه در شرایط مختلف شرایط رو ارزیابی کنید و بعد عمل کنید و هیچ وقت احساسی فکر نکنید همیشه منطقی و طبق واقعیت فکر کنید و تصمیم بگیرید 

سعی کن بیشتر سکوت کنی و کمتر حرف بزنی حرف زدن زیاد احتمال خطا توی صحبت هات رو بیشتر می کنه

جریان شلوار پلنگی چیه🤔

اسم استارتر😁

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!

به هرچیزی گیر نمیدم و غر نمیزنم

که واسه چیزی اگه غر زدم بدونن حتما موضوع جدیه.سعی نمیکنم‌به بقیه ثابت کنم‌که من دارم کار درست رو انجام میدم چون به اونا ربطی نداره هرقضاوتی بکنن مهم‌نیست

این سیاست نیست فکرمیکنن پپه ای سوارت میشن

جلوشون حرف نمیزنم وقایع روزانه و زندگی خصوصیمو نمیگم.منظورم این بود نه اینکه بهت بی حرمتی کنن سکوت کنی

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

ی جا نوشته بود  هیچوقت از شوهرت بچه ات جلوی کسی تعریف نکن چشم میزنن 

هیچوقت علایق شوهرت رو ب کسی نگو 

هیچوقت دوستات  یا هر زن دیگه ای رو وارد حریم خصوصی خودت شوهرت نکن

وقتی میری خونه پدرشوهرت کار کن نه اینجوری ک سوارت بشن و نه اینجوری هم ک اونا بهت بگن این کارو بکن خودت انجام بده 

توی مسائل شخصی خانواده شوهرت هم دخالت نکن 

من و شوهرم باهم رفیقیم خیلیی و این حرص خانواده شوهرمم رو در اورده

من زبون دارم ولی اینقدر به یکی خوبی میکنم که پرو میشه

خانواده شوهرم از اینان که شوهرم مریض شه میگن زنش زن نیست  زن گیریت نداره و همه چی و کلا میندازن گردن من و ایراد میگیرن 

من اوایل مثه خودشون تو روشون جواب میدادم و به ضررم میشد و شوهرم آسیب میدید ولی الان مثلا پا میشم همه جمعن غذا میبرم اونجا میگم خواهرت دوس داره بعد اونا بیشعورن حتی یه تشکرم نمیکنن شوهرم ناراحن میشه میگه حق نداری براشون آشپزی کنی یا اینکه وظیفه عروس میدونن ظرفارو بشوره چندبار جلو شوهرم انجام دادم و بهش گفتم ببین من تو خونه خودمون ظرف نمیشورم اینجا به خاطر تو میشورم از اون روز دیگه نمیزاره ظرف بشورم خونشون

البته من خیلی هوای شوهرم و دارم با قربون صدقه باهاش حرف میزنم  جلو  خانوادش به شدتتتتتت بهش احترام میزارم و دورشم همش خانواده شوهر من حتی بارداری رو تبریک نگفتن

من جدیدا این سیاست هارو دارم و تونستم دخالت های خانوادش و کم کنم و حدود 2ماه قطع ارتباطم باهاشون