2777
2789

شلوار پلنگی

لباس زیر قرمز

پلنگ پلنگ پلنگ پلنگ😁

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیاست اینه که بدون دعوا وکاملا محترمانه حرف خودتو پیش ببری😕

این چیزی،که تو نی نی سایت اسمشوگذاشتن سیاست غلطه

تا خم نشوید کسی سوارتان نمی شود  فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه !  

من با همه خوبم درکل😁حالا این اسمش سیاست یا چی نمیدونم

زندگی دیروزی ها مثل امروزی ها نبود... ادعا نبود چشم و هم چشمی نبود👁️👀من بیشتر و تو کمتر نبود📈📉تولدت مبارک و کیک و شمع نبود🎉🎂کادوی گرون قیمت و سالگرد ازدواج نبود🎁💍حتی "دوستت دارم" هم نبود💘؛ یه شناسنامه بود که ثابت میکرد کی مال کیه📕عالی نبود، قشنگ نبود، حتی بیشترش اندوه بود🖤؛ قدیم تر ها بوداشون کم و نبوداشون زیاد بود🙎🏻‍♀️اما یه چیزی بود که زندگیشون دوام داشت گذشت بود🤝دادگاهشون خونشون بود🏠قاضیشون دلشون بود❤️و حکمشون صبر🙏... ما چقدر صبوریم؟؟؟ مایی که همه چیز داریم...؟! 

خوشرو و خوش صحبتم من ولی کسی کار اشتباهی انجام بده و عصبی بشم خیلی رک و تند و تیزم

شاید این را شنیده ای که زنان / در دل "آری" و "نه" به لب دارند / ضعف خود را عیان نمی سازند / راز دار و خموش و مکارند 

بچه ها بمنم بگین‌الان چیکار کنم که باسیاست باشه فردا سالگرد عقدمونه نامزدم یادش نبود منم سوتی دادم بین حرفام یهو گفتم اونم تبریک گفت منم گلایه کردم ک یادت نبود ولی زد زیرش گفت یادم بودو...حالا باهاش چیکار کنم چجور رفتار کنم و حرف بزنم

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♡