2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه یه کاری پیش اومده برا همسرم اونور . شاید فردا بریم گفتم یه جنگلم بریم 

توصیه میکنم نرید 

خدایی ما گناه نکردیم  غلط نکردیم که تو شمالیم رعایت کنین همتون از همه جا سرازیر میشین شمال که چی بشه 

بالای ۵۰ درصد مردم اینجا کرونا گرفتن

شوهرت کار داشته باشه دلیل نمیشه دنبالش راه بیفتی بیای شمال 

بمونین تو خونه هاتون بابا

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم.
نه یه کاری پیش اومده برا همسرم اونور . شاید فردا بریم گفتم یه جنگلم بریم 

والا ما بچه شمالیم 3طرفمون جنگله 20 دقیقه ای میتونیم بریم وسط جنگلای هیرکانی اصل طبیعی 

ولی 6ماهه تا باغ خودمونم جرات نمیکنیم بریم با این کرونا .

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤
والا ما بچه شمالیم 3طرفمون جنگله 20 دقیقه ای میتونیم بریم وسط جنگلای هیرکانی اصل طبیعی  ولی 6م ...

بقیه هم همچین درک و فهمی داشته باشن خوبه

بقیه هم همچین درک و فهمی داشته باشن خوبه

خیلیا رو میشناسم نرفتن 

ولی کلی ملت از شهرستان و تهران میان مخصوص برن دریا و جنگل .

میترسیم بخدا هر کیم میگیره خانوادگی میگیره .زندگیشون چن وقت مختل میشه 

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤
خیلیا رو میشناسم نرفتن  ولی کلی ملت از شهرستان و تهران میان مخصوص برن دریا و جنگل . میترسیم ب ...

به خدا ما با ترس و لرز میریم سرکار میایم خونه جرات نداریم خونه ی بابام یا خواهرم یا بقیه برم

خیلیا رو میشناسم نرفتن  ولی کلی ملت از شهرستان و تهران میان مخصوص برن دریا و جنگل . میترسیم ب ...

بخدا من به خاطرکرونا نتونستم عروسی بگیرم همینجوری رفتم سرخونه زندگیم

به خاطر این حجم مسافر مردم شمال بیچاره شدن