2777
2789
عنوان

هیچ احساسی نسبت به شوهرم ندارم

371 بازدید | 25 پست

باورم نمیشه یه روز عاشقش بودم ، باورم نمیشه تو یه خونه و جلوی چشمم هست و هیچ احساسی بهش ندارم ، اولین دعوا ها و قهرهامون زندگی برام جهنم میشد ، این قدر بهم اهمیت نداد ، این قدر به زندگیمون بی تفاوت بود تا اینکه اینجوری سرد شدیم ، تو یه خونه بی هیچ احساس و هیچ کلامی داریم زندگی می کنیم ، یعنی دیگه تا آخر عمر همینه ، دلم می خواست زندگیم گرم باشه ولی هر کاری از دستش بر می اومد برای سردی زندگیمون کرد ، کسی بوده که زندگیش اینجوری باشه و دوباره همه چی درست شه ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو تلاش کن تو گرم نگه دار خونه رو

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

اینو به خیلی ها گفتم:

گاهی این بی مهری ها،برای اینه که ما به خودمون بیایم.که برای هدف بزرگتری آفریده شدیم و محبت واقعی و عشق واقعی فقط برای خداست.

بزار یک ثابت رو تو دنیا برات بگم که خییییلی مهمه☝️ : رابطه ی خودتون رو با خدا اصلاح کنید تا خداوند هم رابطه ی شما رو با دیگران اصلاح کنه.

اصلاح رابطه با خداوند هم به اینه که عاشقش باشی و به دستوراتش عمل کنی.💜

زندگی واقعی ما هنوز شروع نشده.دنیا اساسا اِصالتی نداره،همه خبرها ،اون دنیاست.😇

تو اینطوری به موضوع نگاه کن که:همه ی این اتفاقات برای من چیده شده ،تا من به خودم بیام و دلم رو به دنیا نبندم.🤔

خلق را با تو بد و بدخو کند
تا تو را یکباره دل آن سو کند.

باور کن، اگه انسان همتش آخرتش باشه،دنیا ذلیلانه دنبالش میاد:این روایت از معصوم هست.✍

عزیزم اگه دوست داری کانال استاد شجاعی عضو شو و موضوع :موانع استجابت دعا رو گوش کن. 

پر از معارف کاربردی و زیباست.

کلی تغییرت میده.ان شاءالله

آدرس کانالشون تو امضام هست 

تو پیام رسان ایتا هم کانال دارند 

یا علی 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

من حسم از بین نرفته فقط به تنفر تبدیل شده هربار از خونه میره بیرون دعا میکنم دیگه برنگرده 

"شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟                            من به این خنده ی پر غصه دچارم شب و روز"            
قبلا دوسش داشتی ؟

یه روزی حاضر بودم بخاطرش بمیرم اما حالا حالم ازش به هم میخوره اینقد که آزارم داده خدایا من نمیگذرم تو هم نگذر امیدوارم تاوانش رو پس بده و من ببینم 

"شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟                            من به این خنده ی پر غصه دچارم شب و روز"