2777
2789
عنوان

تا حالا حسرت چی رو خوردین یا می خورین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 31 پست

انسان اگه دنیا روهم داشته باشه بازم حسرت میخوره وآرزوهای بیش از اندازه داره ......به یه فردی که 100وخورده ای سن داشت ودربستر مرگ بود بهش گفتن کلام آخر گفت خیلی آرزوها دارم که دارم آرزو به دل از دنیا میرم ......

ولی من حسرت نبودن پدرومادر ودوتاخواهرهام وبرادرم که دیگه درکنارم نیستند میخورم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسرت پدر داشتن حسرت مادر داشتن حسرت احترام دیدن....حسرت زندگی کردن.....حسرت آزادی بیان داشتن.....حسرت خودم بودن......حسرت راحت نفس کشیدن .....حسرت آزاد بودن....حسرت حسرت حسرت

خدایا کمکم کن دوران بارداری راحت و زایمان راحتتر و لذت بخشی داشته باشم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

قربونت برم تنها نیستی منم 37 سالمه و هنوز مجردم.. تنها و در حسرت عشق دو طرفه... سالها پیش پسریو دوس داشتم که یهو ازدواج کرد... بعد از اون تووی محل کارم به همکارم علاقه مند شدم اونم منو میخواست ولی مادرش نذاشت و جلو چشام ازدواج کرد و رفت.. الانم سالها از اون قضایا میگذره و من باز دل دادم به یه مردی که دیوانه وار دوسش دارم خودشم میدونه و خیلی آقا و محترمه.. ولی خب متاسفانه اون حسی که من بهش دارمو به من نداره... خیلی دلم شکسته از اینهمه بدبیاری تووی عشق.. دلم خیلی پره از روزگار که قسمتم انگار تنهاییه نداشتن همدم و حامی😔😔😔😔

در تاریخ ٩۹/۹ُ/۹به امید و یاری خدای بزرگ و مهربان به آرزوم رسیدم. خدایا شکرت🙏🏻❤️
اینا که حل شدنیه هیکل با ورزش مو هم که بلند میشه پرپشتیش هم با دارو و درمان و مکمل

هیکل ک اراده رژیم و ورزش ندارم موهم ۱۰۰تا دکتررفتم ارثی و هورمونیه..کچل شدم  دگ😢🤕😭

به نیت 
قربونت برم تنها نیستی منم 37 سالمه و هنوز مجردم.. تنها و در حسرت عشق دو طرفه... سالها پیش پسریو دوس ...

نمیدونم چرا برای بعضی این جوری میشه؟!

واسه خدا که کاری نداره، ان شاالله یه همسر عالی نصیبت کنه که دو طرفه همو خیلی بخواین

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم