2777
2789
عنوان

داستان عجیبِ زندگی من ۱😊

6293 بازدید | 53 پست

چند وقت پیش داشتم فکر میکردم چه زندگیِ بیخودی دارم..وسط روز از خواب پامیشم..یه کم کارای خونه..غذا..تلوزیون...کله تو گوشی..عصر میشه..شب میشه..میخوابیم..پا میشیم..همین...

ای کاش زندگیم مثل این فیلم های بچه مثبتی بود..به موقع پامیشن..ورزش میکنن..صبحونه خوب میخورن..به خودشون میرسن..به بچه ها میرسن..همه چیز خوبه..کتاب میخونن..تحقیق میکنن..به موقع میخورن..به موقع میخوابن..شادن...خلاصه...

تاوان عشق را دل ما هرچه بود داد...چشم انتظار باش در این ماجرا تو هم...❤🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکرشو نمیکردم یه جوری مجبور بشم که خودم زندگیمو تغییر بدم..چند روز پیش یدفعه متوجه شدم تو صورتم چندتا لکه ی سفید هست!رو پیشونیم..گونه ام..حتی رو دستم! رفتم دکتر پوست و گفت متاسفانه دچار پیسی شدم..و خیلی رک گفت درمان نداره و فقط باید مواظب باشی زیاد نشه!

منو میگی☹😭چند روز از دارو ها استفاده کردم..کلی تو نت درموردش تحقیق کردم..این لکه ها از استرس و خوردن غذای طبع سردی به وجود میان و به این نتیجه رسیدم که برم پیش حکیمِ طب سنتی شاید کارساز شد..

آقای عطار هم نسخه نوشت:ماست و گوج و خیار و هندونه و ترشی و برنج و عدسی و.. ممنوع..

هر روز صبح ناشتا عسل و سیاهدونه..هر روز یه مشت ماش پخته بخورم..هر روز حنا ونوره رو مخلوط کنم و رو لکه ها بذارم..

باید غلظت خونم کم بشه..باید روزی چند لیوان آب بخورم..باید ورزش کنم تا عرق کنم و سموم از بدنم دفع بشن..باید ریلکس باشم و عصبی نشم..

من:🙄😳😐😐😐😐

اخه من یدور کاامل تو سایت زدم برگشتم میبینم چند خط بیشتر نزاشتی

اینجوری بزاری هیچ کس نمیمونه تو تاپیک استارترجان

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇