2777
2789

من روز ۱۲و۱۳پریودیم امپولhcgزدم دکترم ولی گفت روز ۱۸پریودی بیا برا iuiمگ ۲۴ساعت بعد امپول تخمک ازاد نمیشه؟؟؟؟

ینی دکترم اشتباه میکنه یااینک همین اصلش روز ۱۸پریودی من دوره هام ۳۱روزست

دارم دیوونه میشم لطفا کمکم کنید

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗

بچه ها ای یو ای میشه با بی هوشی؟؟؟؟؟من دلم بچه میخاد ولی واژ ینسموس خفیف دارم ..اصلا نمیتونم اسپکلوم تحمل کنم تو واژ نم..

دعا پرنده ای عشق است ،،ک بال پر دارد ..التماس دعا ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۶ ساعت ساعت بعد hcg 

من امروز و فردا امپول میزنم ینی روز چهارشنبه باید انجام بدم درصورتی ک دکترم گفت یکشنبه اینده ک روز ۱۸پریودیمه

۳۶ساعت بعد امپول باید اسپرم تزریق بشه به بدنت 

میدونم این همه هزینه میکنم بی فایده

بچه ها ای یو ای میشه با بی هوشی؟؟؟؟؟من دلم بچه میخاد ولی واژ ینسموس خفیف دارم ..اصلا نمیتونم اسپکلوم ...

احتمالا بشه

بادکتر مشورت کن

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم
معمولا۳۶ ساعت بعد تزریق امپول ازاد سازی ای یو ای میکنن

پس چرااین دکترم اینجور گفت بهم😥

احتمالا بشه بادکتر مشورت کن

خدا کنه بشه ...سه ساله منتظرم اگه میدونستم با بی هوشی میشه ای یو ای میگردم ..شانس خودم امتحان میکردم واسه باردار شدنم اصلا اسپکلوم نمیتونم تحمل کنم هیچی 

دعا پرنده ای عشق است ،،ک بال پر دارد ..التماس دعا ..
من امروز و فردا امپول میزنم ینی روز چهارشنبه باید انجام بدم درصورتی ک دکترم گفت یکشنبه اینده ک روز ۱ ...

چه عجیب😐

به دکترت اعتماد داری؟

من ۹شب امپول زدم 

۹ صبح پس فرداش برام اسپرم تزریق کرد،دقیقا همون ساعت حتی