2777
2789
عنوان

خانومای بورسی بیاین میخوام طلا بفروشم

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 65 پست
بفروش .ی سهم خوب بگیر‌ من از عید ۱۰۰میلیون سود بیشتر از گرم‌طلایی‌ک فروختم‌کردم

منم‌ میخوام بفروشم برم تو کاره بورس با ایزی تریدرخریدوفروش میکنی؟؟

کاربری ششم خدابده برکت،نی نی یارجونم دیگه شماره ای نمونده برام خداوکیلی😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۲۶گرم‌طلا فروختم ۷۶ت الان ۱۰۰میلیون بیشتر ازون طلا سود داده بهم.بلند مدت نگهدادی مطمین باش سودت ...

میشه  بگی چه جوری شروع کنم؟؟

کاربری ششم خدابده برکت،نی نی یارجونم دیگه شماره ای نمونده برام خداوکیلی😁
سهمایی ک میگمو بگیر  وتجارت یا وبصادر شپنا یا شبندر فولاد یا ذوب اگ بیشتر سود نکردی با من ب ...

برای هر سهم چند قیمت میزاری؟

خوبی که ازحد بگذرد نادان که هیچ عاقل هم خیال بد کند هرچیزی به اندازه😉😉🤗🤗🤗
من ۱۲۶گرم‌طلا فروختم ۷۶ت الان ۱۰۰میلیون بیشتر ازون طلا سود داده بهم.بلند مدت نگهدادی مطمین باش سودت ...

من الانم ک طلامو بفروشم روش سود دارم

چون با گرمی ۳۵۰ خریدم

ولی چون برام کوچیکه آخر اول باید بفروشم

میشه  بگی چه جوری شروع کنم؟؟

ببین چون هییییچی بلد نیستی ب هیییچ عنوان خریدو فروش نکن همین سهمایی ک نوشتم راحت تا ۳۰۰درصد سود رو میده بگیرشون و نگهدار و هروقت پولیم بدست اوردی اضافه کن روی همین سهما 

سهمایی ک میگمو بگیر  وتجارت یا وبصادر شپنا یا شبندر فولاد یا ذوب اگ بیشتر سود نکردی با من ب ...

ماهم وتجارت گرفتیم بقیرو اسماش یادم نیست

اینم ک قراره بگیریم ولپارس فک کنم