2777
2789
عنوان

دلم نمیخواد ناشکری کنم😞

291 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها جون خیلی دلم گرفته داغونم تو رو یکم باهم حرف بزنین یه بار تو 35 هفته زایمان کردم پسرم فوت کرد یه بار دوازده هفته حاملگی سقط شد چند روز پیش بعد کلی استراحت مطلق تو ماه هفت الهی بمیرم بچم قلبش ایست کرد من موندم و یه اتاق پر از سیسمونی پسرونه که چهار ساله هی میرم اونجا لباسا و اسباب بازی ها رو میبینم دلم خون میشه دارم میمیرم ولی انگار قسمت نیس مادر بشم فامیلم نیستیم بهترین دکترها رو میرم ولی اونام میگن هیچ مشکلی تو آزمایش و سونو هات نیس تو رو خدا دعا کنید مشکلم حل بشه دیونه شدم دیگه😭 شوهرمم اعصابش بهم ریخته الکی گیر میده به من 

❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نذر کردم نشد ولی😭

خب بازم نذر کن چه نذری کردی ؟راههای مختلف رو برو .‌‌..نذرهای مختلف چله های مختلف ...صلوات زیارت عاشورا نماز اول وقت و....خیلی اعمال عبادی خوب هست که میشه چله شو گرفت 

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن 

عزیزم یه دعای چیزی بگو برات بنویسن به خودت بزن .‌.. خدا مشکلتون رو حل کنه ..‌ واقعا سخته 

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
خب بازم نذر کن چه نذری کردی ؟راههای مختلف رو برو .‌‌..نذرهای مختلف چله های مختلف ...صلوات زیارت عاشو ...

همش میگم شاید قسمت نباشه هزار جور فکر میکنم تو این چند وقت شماها آدمای خوبی هستین برام دعا کنین دلم شکسته 

عزیزم یه دعای چیزی بگو برات بنویسن به خودت بزن .‌.. خدا مشکلتون رو حل کنه ..‌ واقعا سخته 

نمیدونم میگم نکنه به زور گرفتن باشه خدا کنه خدا به هرکی دلش میخاد بچه بده

اگه صلاحه بچه سالمم به من بده فکر حاملگی و باز نشدن و نرسیدن داغونم میکنه دعام کن

نمیدونم میگم نکنه به زور گرفتن باشه خدا کنه خدا به هرکی دلش میخاد بچه بده اگه صلاحه بچه سالمم به من ...

اصلا به زور گرفتن نیست ...خدا اصرار در دعا رو دوست داره این حدیث هست 

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن 

اصلا به زور گرفتن نیست ...خدا اصرار در دعا رو دوست داره این حدیث هست 

درسته 

من الان حالم روبه راه نیس یکم فکرم کار نمیکنه دعام کن

نمیدونم میگم نکنه به زور گرفتن باشه خدا کنه خدا به هرکی دلش میخاد بچه بده اگه صلاحه بچه سالمم به من ...

ان شالله به زودی یه حاملگی سالم و بی خطر داشته باشی ... خودتون رو خوب تقویت کنید . اگر یه دعا نویس خوب و خدایی میشناسید بگید یه دعایی حرزی چیزی براتون مینویسن . ان شالله دیکه این مشکل پیش نمیاد

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
ان شالله به زودی یه حاملگی سالم و بی خطر داشته باشی ... خودتون رو خوب تقویت کنید . اگر یه دعا نویس خ ...

قربونت عزیزم تو رو خدا برام دعا کن ❤️الهی که شمام بسلامتی باشین

قربونت عزیزم تو رو خدا برام دعا کن ❤️الهی که شمام بسلامتی باشین

ممنون عزیزم 

دوستای عزیزی که مثل من سقط کردن، با تحقیقاتی که کردم یه چیز خیلی موثر پیدا کردم اسمش هست قرص کمر

یه چیزِ سنگی شکله نر و ماده داره و از عطاری ها می شه تهیه کرد

باید یه جفت نر و ماده رو روی شعله کم بزارین بعد که پوستش ترک خورد داخلشو در بیارین و پودرش کنین و با یه قاشق مرباخوری پودر نخود خام و یه ق م خ مورد و یه دونه زرده ی تخم مرغ محلی مخلوط کنین

و این خمیرو به گودی کمرتون بزنین و با یه پارچه نخی که اب ندیده باشه بهتره، ببندید تا صبح و اینکارو تا ده شب تکرار کنید

این برای خانم های تازه زایمان کرده استفاده می شه ولی الان متوجه شدن در درمان سقط خیلی جواب می ده