2777
2789

از گوشت متنفر شدم

خداجونم مواظب بچه م باش ...بند بند دلم به بند بند وجودش بستست..خداجونم هدیه قشنگت و سالم و سلامت به دستم برسون...قول میدم همیشه مراقبش باشم بیشتر از جونم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حلمابیتا
تعداد پست: 6

سلام من تنبلی دارم و هشت ماهه تو اقدامم دوره هام منظم نیست ولی با قرص پریژسترون  بین سی تا سی و پنج روزه 

این ماه نه روز عادت بودم که اخرش لکه بینی بود

و قتی پاک شدم شروع کردم به خوردن گرده نخل 

از دوازده ترشحات تخم مرغی شروع شد من اصلا هیچ وقت نمیدیدم ترشحات رو اولین باره دیدم و شروع کردم به اقدام ۱۲ و ۱۴ و ۱۶ و ۱۸ روز نوزده یه لکه خون دیدم و تا چند ساعت که خودم تمیز میکردم دستمال لک میدیدم تا که پاک شدم و دیگه گرده نخل نخوردم چون گرمه و روز ۲۰ هم اقدام کردم و الان که ۲۳ دوره هستم ترشح ابکی وگاهی کم شیری دارم الان باز تخمک گذاریه یا مال اقدامه کسی تجربه داره حس پریودی دارم ؟؟

من همه ی علائم دارم سینه درد کمردرد خواب الودگی زیادشدن اشتهایه بارتستم هالا انداخت باردوم منفی شد😐😐😐

بیاواین پخش وپلا را تو جمعش کن😞                                     دوریت داره بدمیسوزونه توکمش کن😭🙏
یعنی باردار نبودین

نمیدونم هالا صبرکردم دوروزدیگه دوباره تست کنم

بیاواین پخش وپلا را تو جمعش کن😞                                     دوریت داره بدمیسوزونه توکمش کن😭🙏
دوره هات چند روزه هست الان چند سیکلی چند روز عقب افتاده عادتت؟

من اصلا پری نمیشم بخاطر امپول های ضدبارداری که استفاده کردم ولی دکترگفت ممکنه باوجوداینکه پری نمیشی بارداربشی

شما علائم قبل تست داشتین یا بعدش؟؟

ببین به جز علائم بارداری چندروزیه حس میکنم تورحمم یه چیزیه انگار وقتی میخوابم کشیده میشه نمیدونم هالا حاملم یا کیسته