2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا پیامک فرستادم جوابی نیومد .سایت میرم ثبت نام نمیشه .چطور باید ثبت نام کرد؟تا کی وقت داره؟

نمیدونم من اسفند ثبت نام کردم الان گفتن بیا مدارک و تحویل بده 

میترسم نمیدونم پس انداز دو سال زندگیم ۴۰ تومنه بدم بهشون یا ارزش نداره 

اخه میگن ممکنه تو این دو سال ۲۰۰ تومن خورد خورد بگیرن و تازه بعدش وام ش شروع میشه 

ما ک اینقدر نداریم

نمیدونم من اسفند ثبت نام کردم الان گفتن بیا مدارک و تحویل بده  میترسم نمیدونم پس انداز دو سال ...

جدی ؟؟؟؟چند ماه باید پول بدی؟بنظرم مثل مسکن مهر میشه ک بعدش پیشرفت کردن .

خاله جون برا سلامتی دخترم میشه یه صلوات بفرستی😘😘😘😍
جدی ؟؟؟؟چند ماه باید پول بدی؟بنظرم مثل مسکن مهر میشه ک بعدش پیشرفت کردن .

اخه این دولت اخراشه معلوم نیس دولت بعدی بیاد ادامه خونه ها رو بسازه یا نه تازه درست جواب آدم و نمیدن ک من الان ۴۰ تومن بدم تو مراحل بعدی چقدر باید پرداخت کنم شاید اصلا وسط کار از پسش بر نیام

اخه این دولت اخراشه معلوم نیس دولت بعدی بیاد ادامه خونه ها رو بسازه یا نه تازه درست جواب آدم و نمیدن ...

خب فعلا دست نگه دارین تا چند ماه دیگه .امشالله سال جدید اتفاقای خوبی برای هممون میوفته‌.

اعتباری نیست به این حرفا  که میزنن

خب فعلا دست نگه دارین تا چند ماه دیگه .امشالله سال جدید اتفاقای خوبی برای هممون میوفته‌. اعتباری نی ...

نمیدونم 

میترسم پشیمون شم بعدا 

چون اینجا ک ما هستیم ارزون ترین زمین های حاشیه شهر ۲۰۰ تومنه ساختشم لااقل ۳۰۰ تومن پول میخواد 

ما ک سالی بیش تر از ۵۰ تومن نمیتونیم پس انداز کنیم 

تازه کلی خودمون و اذیت کنیم

نمیدونم  میترسم پشیمون شم بعدا  چون اینجا ک ما هستیم ارزون ترین زمین های حاشیه شهر ۲۰۰ ت ...

شما ک نداشتین یکسال دیگه هم روش .صبر داشته باش گلم .هممون الان باید منتظر بمونیم