2777
2789
عنوان

کسی بوده لیزر کرده باشه و دوباره موهاش برگرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب باید هروقت دوباره شروع به رشد کردن سریع بری لیزر رو تجدید کنی یا اینکه اول درمان کنی بعد بری لیز ...

درمانو نمیتونم ولی اگه ۱۰ جلسه کامل برم ۶ماه یبارم شارژش بکنم باز در میاد؟

مَن حَتی اَگه قَلبَم مِنَت تَپیدَن سَرَم بِزاره دَرِش میارَعم😕

عذر میخوام دوستان یه سوالی دارم دوست ندارم راجبش تاپیک بزنم

شما تو ماهای اخر بارداری که خیلی ببخشید دیگه (اونجاتونو)نمیدیدید چطور موهاشو شیو میکردین؟

من خیلی سخته برام از کرمهای موبرم نمیتونم استفاده کنم چون شیمیایی و وکس هم فکر کنم خیلی درد داره😭

اگه کارتوخونه 😍میخوای تاپیکامو ببین.😘👌
موها هیچ وقت ریشه کن نمیشه من کل بدنمو لیزر کردم اونم با بروزترین دستگاه و سه طول موج هفتاد درصد موه ...

چه دستگاهي رفتي؟؟؟؟؟

خدایا …در جست‌وجوی آنچه کهبرایم مُقدر نکرده‌ ايخسته‌ ام مکن ش  
من ديگه استاد ليزر شدم موهام ي طوري بود ي پا مرد بودم واسه خودم    

الام چیکار کردین؟من بدنم داغونه اینه ریشه مردونست من یچیز میگم شما یچیز میشنوینااا😔

عذر میخوام دوستان یه سوالی دارم دوست ندارم راجبش تاپیک بزنم شما تو ماهای اخر بارداری که خیلی ببخشید ...

والا من چون شکمم زیاد گنده نبود همینطوری مثله همیشه با ژیلت میزدم

در اومدنشو مشکل ندارم فقط نازک در بیاد من بدنم خعلی افتضاحه شما شارژ نمیرین 

نه نسبت بقبل نازک تر میشن کرک میشن فقط یه توصیه جاهایی از بدنت که کم مو داره یا نازکه لیزر نکن چون تحریک می‌کنه هم موهاش بیشتر میشه هم کلفت تر من روی شکمم همینجور شده روی بازوعام ک نداشت کم داشت زردم الان پر مو شده شارژشم دو سه ماهی یکبار میرم 

زندگی زیبا دوستت دارم ...
درمانو نمیتونم ولی اگه ۱۰ جلسه کامل برم ۶ماه یبارم شارژش بکنم باز در میاد؟

شما جلساتتو کامل و مرتب بری خیلی خیلی خوب میشه، اگه دربیاد هم کمتر درمیاد، ولی کلا میگن چندسال یه بار باید شارژ کنی دیگه

من چندسال پیش در وضعیتی بودم که میگفتم موهای صورتم فقط یه روز فقط یه روز هم درنیان من راضیم، دوسال راحت بودم

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒
والا من چون شکمم زیاد گنده نبود همینطوری مثله همیشه با ژیلت میزدم

شکم منم خیلی کوچیکه

منتها اون حالتی که همیشه شیو میکردمو نمیتونم دیگه بمونم تو اون حالت واسه همین پرسیدم ممنون

اگه کارتوخونه 😍میخوای تاپیکامو ببین.😘👌
نه نسبت بقبل نازک تر میشن کرک میشن فقط یه توصیه جاهایی از بدنت که کم مو داره یا نازکه لیزر نکن چون ت ...

من همجام پر موعه رو شکممو سی ی ن ه هامو ببینین تموم کرکو پرتون میریزه۰😂😂واسه اونه چند ساله رومخه شوهرمم برم لیزر الانم میترسم برم دوباره در بیاد😔

چه دستگاهي رفتي؟؟؟؟؟

والا دقیق نمیدونم اسماشو می دونم ترکیب سه تا بود الکساندرایت و دوتا چی دیگه بود اسمشونو یادم نیست این دستگاه اون موقع جدیدترین دستگاه بود الان تازه همه کلینیکا دارن همینو میارن 

اول مشكل هورمونيت حل كن چون همون قرصايي كه بهت ميده باعث كم شدن موهاي زائدت ميشه 

بعدم با توجه به رنگ پوستت برو ليزر من اي پي ال رفتم برگشت پلاتينيوم رفتم برگشت الكس دايود رفتم برگشت تا اينكه با الكساندرا امتحان كردم و الحمدالله از كابوسش خلاص شدم.من مشكل هورموني نداشتم و ارثي بود.الان هنوز دارم ادامه ميدم در حد چهار پنج تا تار زخيم مونده از كل گردن و چونه ام

خدایا …در جست‌وجوی آنچه کهبرایم مُقدر نکرده‌ ايخسته‌ ام مکن ش  
شکم منم خیلی کوچیکه منتها اون حالتی که همیشه شیو میکردمو نمیتونم دیگه بمونم تو اون حالت واسه همین پ ...

آهان پس بدین شوهرتون بزنه چون من تو ۳۶ هفته زایمان کردم اون ۱ماهه آخرم بیمارستان بودم مجبوری خودم با ژیلت میزدم.تو بیمارستان دوستان میگفتن میدن شوهرشون میزنه😕😕

من همجام پر موعه رو شکممو سی ی ن ه هامو ببینین تموم کرکو پرتون میریزه۰😂😂واسه اونه چند ساله رومخه ش ...

در مه میاد یک درصدم شک نکن ولی نازک میشن بنظرم تو ک اینقدر پر مویی برو برات خوبه رضایت بخشه