بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببخشید چرا قلب تشکیل نمیشه پیش از بارداری هم بریم ممکنه قلب تشکیل نشه؟؟
من با تجربه سه تا سقط میگم تشکیل نشدن قلب معمولا ناشی از سردی رحمه. ولی باید تا سیزده هفته صبر کرد. بعضی دکترا پنج شش هفته قلب رو. تو سونو نبینن متاسفانه دستور سقط میدن ک کاملا اشتباهه
من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.
اخه میخام تاروز تولد شوهرم بدونم قلب داره نی نیم ک به همه خبرشو بدیم و سونو واژینال ی هفته زود تر از ...
میدونم عزیزم ذوقشو داری ولی عجله نکن شما ک یبار سقطم داشتی بذارجاش مطمئن شه اونم تابعده دوماه مطمئن میشع ، بعدا بگو بایه ترفند دیگ خوشحالش کن مثلا یه پستونک بذار توجعبه بده بگو بهش بعدا یه سوپرایز دیگ هم واست دارم ، ولی الان نگو یه وخ خدایی نکرده نمونه بچه همه هم بفمن بیشتر ناراحت میشی
#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!
آفرین آفرین... چه خوبه ک اطلاعاتت بالاس من اینجا میگم سونو ضرر داره مخصوصا زیر سیزده هفته بعضیا یجوری برخورد میکنن. خوشحال شدم بلاخره ی همفکر دیدم
من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.
سردی رحم. از طریق طب مدرن خیلی پیگیری نکردم و آزمایش سقط مکرر ندادم. فقط طب سنتی. دکتر قربانی ساکن قم
آره از قبل بارداریم تا الان ک شش ماهمه زیر نظر خودشم