2777
2789
عنوان

بچها میشه بیایین کمک دعاتون میکنم

114 بازدید | 15 پست

بچها چرا من حین نفس عمیق کشیدن مثلا از ۳بارش رو یبار میتونم بکشم منظورم اینه فقط بار اول ریه هام از هوا پر میشه نمیدونم منظورم خوب رسوندم یانه میشه بگید طبیعیه یانه یا باید چیکار کنم خیلی حس بدیه  

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  

طبیعیه😑

پمپ بادی مگ

پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی ❤️زندگی ادما از دورقشنگه، واقعیت زندگیشون تلخه...  برام دعا کنین بعد اینهمه... منم دعاتون میکنم بهترینارو براتون آرزو میکنم با دلای پاکتون برام دعا کنین ❤️😍🧿(تیکر بارداری نیست) روز تولدمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه موقع ها حس نفس تنگی دارم باید چن بار نفس عمیق بکشم بعد تنظیم شم 

تازه یه موقع اکسیژن ب مغزم نمیرسه  سرگیجه میشم 

دکترم نمیرم😐

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
منم یه موقع ها حس نفس تنگی دارم باید چن بار نفس عمیق بکشم بعد تنظیم شم  تازه یه موقع اکسیژن ب ...

خدا خیرت بده دقیقا منم این حالتی میشم ولی من فقط یبار میتونم نفس عمیق بکشم یعنی دم و بازدم خوبه وقتی میخام نفس عمیق بکشم همون یبار میتونم ریه هام از هوا پر کنم بار دوم نمیشه شما اینطورین این؟

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  

[QUOTE=147707904]طبیعیه😑 پمپ بادی مگ[/QUOTشما هم نفس عمیق میکشید فقط اولین بار ریه هاتون از هوا پر میشه بار دوم وسوم سختره؟یعنی مثه اول قشنگ نمیت نمیتونید نمیدونم شاید من منظورمو بد میرسونم

پشت سرهم تنفس عميق ميدي؟

نه پشت سر هم نمیتونم نفس عمیق بکشم 

مثلا وقتی بار اول نفس عمیق میکشم قشنگ میتونم مثه وقتی ک ادم اه عمیق میکشه احساس راحتی میکنه بار دوم وسوم مثه قبل که باید بکشم نمیشه پشت سر هم نمیتونم نفس عمیق بکشم

[QUOTE=147707904]طبیعیه😑 پمپ بادی مگ[/QUOTشما هم نفس عمیق میکشید فقط اولین بار ریه هاتون از هوا پر ...

دقیقا منم همینطورم 

ینی همیشه بودم 

گاهیم اصلا نمیتونم ریه هامو پر هوا کنم 

پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی ❤️زندگی ادما از دورقشنگه، واقعیت زندگیشون تلخه...  برام دعا کنین بعد اینهمه... منم دعاتون میکنم بهترینارو براتون آرزو میکنم با دلای پاکتون برام دعا کنین ❤️😍🧿(تیکر بارداری نیست) روز تولدمه
دقیقا منم همینطورم  ینی همیشه بودم  گاهیم اصلا نمیتونم ریه هامو پر هوا کنم

وقتی اینجوری میشید چیکار میکنید 

چون من خیلی تو نخش میرم خونوادمم کلافه میشن 

وقتی اینجوری میشید چیکار میکنید  چون من خیلی تو نخش میرم خونوادمم کلافه میشن

هیچی بیخیال میشم😑

وگرنه اعصاب خودم خورد میشه

خدا خیرت بده دقیقا منم این حالتی میشم ولی من فقط یبار میتونم نفس عمیق بکشم یعنی دم و بازدم خوبه وقتی ...

من یه موقع هایی هم هوا میدم تو ریه  نمیتونم باز دم کنم بدم بیرون هوارو 

بوی وایتکس و اینام بخوره که بدتر میوفتم ب سرفه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
نه پشت سر هم نمیتونم نفس عمیق بکشم  مثلا وقتی بار اول نفس عمیق میکشم قشنگ میتونم مثه وقتی ک اد ...

منم دقیقا اینجوری ام 

چرا دکتر نمیری

وقتی اینجوری میشید چیکار میکنید  چون من خیلی تو نخش میرم خونوادمم کلافه میشن

من سرفه میکنم پشت بندش خوب میشم 😕ینی چه مشکلی داریم

من یه موقع هایی هم هوا میدم تو ریه  نمیتونم باز دم کنم بدم بیرون هوارو  بوی وایتکس و اینا ...

اره اینجوری دقیقا دکتر رفتم گفته بخاطر استرسه شدید 

اره اینجوری دقیقا دکتر رفتم گفته بخاطر استرسه شدید 

راس میگه منم وقتی میترسم یا استرس میگیرم  تنگی نفس و تپش قلب میگیرم 

یه بار رفتم دکتر قلب گف قلبت صدای اضافه دارع بعد نوار قلب گرف گف چیز خاصی نیس بخاطر استرس و فشارخونت میره بالا اینجوری میشی 

راسی چه دکتری رفتی؟