بچها چرا من حین نفس عمیق کشیدن مثلا از ۳بارش رو یبار میتونم بکشم منظورم اینه فقط بار اول ریه هام از هوا پر میشه نمیدونم منظورم خوب رسوندم یانه میشه بگید طبیعیه یانه یا باید چیکار کنم خیلی حس بدیه
هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم یه موقع ها حس نفس تنگی دارم باید چن بار نفس عمیق بکشم بعد تنظیم شم تازه یه موقع اکسیژن ب ...
خدا خیرت بده دقیقا منم این حالتی میشم ولی من فقط یبار میتونم نفس عمیق بکشم یعنی دم و بازدم خوبه وقتی میخام نفس عمیق بکشم همون یبار میتونم ریه هام از هوا پر کنم بار دوم نمیشه شما اینطورین این؟
هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه
[QUOTE=147707904]طبیعیه😑 پمپ بادی مگ[/QUOTشما هم نفس عمیق میکشید فقط اولین بار ریه هاتون از هوا پر میشه بار دوم وسوم سختره؟یعنی مثه اول قشنگ نمیت نمیتونید نمیدونم شاید من منظورمو بد میرسونم
مثلا وقتی بار اول نفس عمیق میکشم قشنگ میتونم مثه وقتی ک ادم اه عمیق میکشه احساس راحتی میکنه بار دوم وسوم مثه قبل که باید بکشم نمیشه پشت سر هم نمیتونم نفس عمیق بکشم