2777
2789

عاقاااا

من موندم طلامو بفروشم یانه😢

گفتم بفروشم از اونورم سهامامونو بفروشیم(سه نفریم)

شوهرم مغازه بخره

از یه طرف الان سهامارو نمیشه کلشو فروخت

از یه طرف دیگه اگه طلاهارو نفروشم ممکنه بیاد پایین

از یه طرف دیگه میتونم بفروشم اومد پایین باز بخرم

از یه طرف دیگه میترسم بفروشم یه مشکلی پیش بیاد مجبور شیم خرج کنیم ازشون

شما باشین چیکار میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از یه طرفم نمیدونیم واقعا🙄

مرسی واقعا😂

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏

ینی کسی دیگه نمیتونه راهنمایی کنه  

ینی کسی دیگه نمیتونه راهنمایی کنه    

اول مغازه رو پیدا کن بعد مقداری طلا بفروش یه بیعانه بده و قولنامه بنویس قیمت پشیمونی معامله هم بالابزن که طرف اکه پشیمون بشه نتونه کاری کنه و قولنامه رو بهم بزنه بعد باقی طلاهارو بفروش بعد از سهم هابفروش و توی چندمرحله کوتاه پول رو بده و همیشه مطمئن باش ارزش ملک و املاک ازهرچیزی بالاتره و پایین اومدنی و ضرر نداره