2777
2789
عنوان

بورس بورس بورس بورس🌷🌷🌷🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 3890 بازدید | 24 پست

برین تو سایت فراچارت .فیلم اموزشی استاد امیدی.اسلامی.مددی دانلود کنید ببینید .ازاموزش مقدماتی بورس شروع کنید .پول الکی واسه کلاس ندین  سیگنال ها هم خوبه ولی خیلیاشون دارن تبلیغ یه سهام میکنن که مردم برن سمتش خودتون تحلیل یادبگیرید بهتره  .من شوهرم با همین فیلما شروع کرد خداروشکر راضی بود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه شِت اونو نمیدونم😂برا خودم اگاهه 

عزیطم تو سامانه اختلالی ب وجود نمیاد ؟راحت خریدو فروشت همون لحظه ک انجام میدی ثبت میشه؟

خدارو هزار بار شکر میگویم که بعد هر سختی آسانی قرار داده😍♥️

سلام خانم وقتتون بخیر..خواهش میکنم کمکم کنید..من تازه عضو نینی سایت شدم و اسم شمارو خیلی در تاپیک ها دیدم..من خواستم ازتون سوال کنم شما بلدین با نرم افزار ایزی ترید موبایل کارکنید

؟مثلا یک سهم رو چجوری باید بخرم؟از کجا بفهمم کدوم سهم خوبه کدوم بد و کی بفروشمش؟اگه مبلغی هم برای این پاسخ ها بخواین بهتون میدم فقد لطفا راهنماییم کنید

سلام خانم وقتتون بخیر..خواهش میکنم کمکم کنید..من تازه عضو نینی سایت شدم و اسم شمارو خیلی در تاپیک ها ...

سلام اول اینکه واریز آنی انجام بده، اگه میخوای کارگزاری عرضه اولیه ها رو خودش واست ثبت سفارش انجام بده قسمت سایر توافق نامه سمت راست پایین رو کلیک کن گزینه آخر فردا سهم عرضه اولیه امین از ساعت ۷ و نیم تا ساعت ۱۱ و نیم عرضه میشه، مباغش ۳۱۲ هزار تومنه که اگه توافق نامه رو زده باشی و واریز آنی انجام داده باشی خود کارگزاری واست سفارش میده

وقتی سهامی میخری براش حد ضرر و و هدف مشخص کن تا تکلیفت با خودت مشخص شه

سلام سوال داشتم لطف میکنی جواب بدی؟ من یه مقدار پول گداشتم تو بورس ندارم دیگه اضافه کنم برای عرضه اولی های بعدی پول لازمم بشه امکانش هست زیر ۵۰۰ تومن سهام بفروشم.مثلا الان برای امین ۲۰۰ میخواستم ثبت سفارش کنم فقط ۲۰۰ تومن از سهم شگویام رو بفروشم یا مثل خرید حتما باید ۵۰۰ باشه؟

لایک نکن دوست خوب
سلام اول اینکه واریز آنی انجام بده، اگه میخوای کارگزاری عرضه اولیه ها رو خودش واست ثبت سفارش انجام ب ...

سلام سوال داشتم لطف میکنی جواب بدی؟ من یه مقدار پول گداشتم تو بورس ندارم دیگه اضافه کنم برای عرضه اولی های بعدی پول لازمم بشه امکانش هست زیر ۵۰۰ تومن سهام بفروشم.مثلا الان برای امین ۲۰۰ میخواستم ثبت سفارش کنم فقط ۲۰۰ تومن از سهم شگویام رو بفروشم یا مثل خرید حتما باید ۵۰۰ باشه

لایک نکن دوست خوب
سلام سوال داشتم لطف میکنی جواب بدی؟ من یه مقدار پول گداشتم تو بورس ندارم دیگه اضافه کنم برای عرضه او ...

هر قدر موجودی داشته باشی کارگزاری همون اندازه واست ثبت سفارش میده مثلا امین که ۳۰۰ همش شده ۳۱۴ هزار تومن، اگه موجودی حسابت ۲۰۰ باشه به اندازه همون واست سفارش میزنه، واسه فروش هم دست خودته هر مقدار که خواستی