2777
2789
عنوان

ناهار مرغ نمکی

1424 بازدید | 19 پست

سلام میدونم دستور های زیادی دوستان فرستادن که بعضیا اصلا جالب نیست و امتحان شده هم نیست ولی این روش کاملا امتحان شده است مرغ متوسط درسته بدون پوست (دقت کنین بدون پوست باشه خیلیا با پوست میکنن آخرش شل و ول میشه و ادویه به خودش نمیگیره با این روش انگار یه مرغ تنوری درست میکنین) رو با نمک سیر و زردچوبه فلفل (اگه تند دوست دارین بیشتر بریزین)و هر ادویه دیگه ای که دوست داشتین(زعفران آویشن زیره ) +دو قاشق آب مخلوط میکنیم بعدش یه ۶ساعت استراحت میدیم تا به خورد مرغمون بره (معمولا من شب میزنم صبح درست میکنم)بعدش یه فویل میزاریم ته قابلمه و نمک یه بسته میریزم طوری که یه بند انگشت نمک ته دیگ مون داشته باشیم بعدش مرغ خوشگلمون رو دست و پاش رو با نخ دندون می‌بندیم واس اینکه نباید به دیواره های ظرفمون بچسبه و اینجوری باعث میشه به ظرفمون بچسبه و گوشتش کنده بشه و ظاهرش خراب بشه شعله رو خیلی کم میکنیم (من از بالا کم میکنم)میزاریم یه پنج ساعت بعد غذامون امادس یه مرغ خوب بریون انگاری از تو تنور دراومده نکته به هیچ وجه آبلیمو نزنین میسوزه و رنگش خراب میشه وبعد سرو اگه آبلیمو دوست دارین روش بریزین از من هنوز رو اجاقه چون ما دیر ناهار میخوریم هر وقت آماده شد عکسش واستون میزارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خوشتون اومد مرغ سنگکی رو هم توضیح میدم

اول نمک میریزی بعد فویلو میذاری رو نمک؟

      پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍

من از بالا کم میکنم یعنی چی؟

در قابلمه دمکنی میزاری یا در فقط؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
اگه خوشتون اومد مرغ سنگکی رو هم توضیح میدم

بگو لطفا

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

برای مرغ سنگکی کافیه مراحل قبلی رو انجام بدین چنتا سنگ صاف رو که از صحرا آوردین خوب بشورین با آب اگه حساسین با مایع بشورین بعدش اول سنگ هارو بچنین روی نمک ها بعدش مرغتون رو بزارین روی سنگ ها البته بین سنگ هاتون یکم فاصله باشه طوری نباشه که اصلا نمک ها دیده نشه بعد بزارین تا پنج ساعت مثل همون اینم خوشمزه اس عالی

یعنی مرغ رو میزاریم رو نمک

آره فکر نکنین شور میشه برعکس یکم بی نمک هم میشه که بعدش با توجه به سلیقه تون میتونین نمکدان بزارین سر سفره منکه شوری زیاد دوست ندارم میزارم همینجوری باشه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز