سلام میدونم دستور های زیادی دوستان فرستادن که بعضیا اصلا جالب نیست و امتحان شده هم نیست ولی این روش کاملا امتحان شده است مرغ متوسط درسته بدون پوست (دقت کنین بدون پوست باشه خیلیا با پوست میکنن آخرش شل و ول میشه و ادویه به خودش نمیگیره با این روش انگار یه مرغ تنوری درست میکنین) رو با نمک سیر و زردچوبه فلفل (اگه تند دوست دارین بیشتر بریزین)و هر ادویه دیگه ای که دوست داشتین(زعفران آویشن زیره ) +دو قاشق آب مخلوط میکنیم بعدش یه ۶ساعت استراحت میدیم تا به خورد مرغمون بره (معمولا من شب میزنم صبح درست میکنم)بعدش یه فویل میزاریم ته قابلمه و نمک یه بسته میریزم طوری که یه بند انگشت نمک ته دیگ مون داشته باشیم بعدش مرغ خوشگلمون رو دست و پاش رو با نخ دندون میبندیم واس اینکه نباید به دیواره های ظرفمون بچسبه و اینجوری باعث میشه به ظرفمون بچسبه و گوشتش کنده بشه و ظاهرش خراب بشه شعله رو خیلی کم میکنیم (من از بالا کم میکنم)میزاریم یه پنج ساعت بعد غذامون امادس یه مرغ خوب بریون انگاری از تو تنور دراومده نکته به هیچ وجه آبلیمو نزنین میسوزه و رنگش خراب میشه وبعد سرو اگه آبلیمو دوست دارین روش بریزین از من هنوز رو اجاقه چون ما دیر ناهار میخوریم هر وقت آماده شد عکسش واستون میزارم