2777
2789
عنوان

غربالگری اول

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه چون ده درصد امکان خطا وجود داره سابقه خودشونو خراب نمیکنن

من هر چی اصرار کردم که تقریبی هم بگو,گفت اصلا نمیشه 

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

منم همین‌سونوگرافی نیلو رفتم. ۱۱هفته و ۶روز بودم

بهم‌گفت احتمال زیاد دختره،حتی تو برگه سونوم هم‌نوشت جنسیتو با ی عالمه علامت سوال. بهمم‌گفت فعلا چیزی نخر براش.

و انومالی ک رفتم گفت صددرصد دختره😍

بااینک هرکی منو میبینه میگ بچت پسره ..

ولی دختره❤

خدا جونم هزار مرتبه شکرت❤❤
منم همین‌سونوگرافی نیلو رفتم. ۱۱هفته و ۶روز بودم بهم‌گفت احتمال زیاد دختره،حتی تو برگه سونوم هم‌نوش ...

حالا شاید برای شما ی کوچولو مشخص بوده گفته 

ضربان قلبش بالا بود ؟؟؟چون معمولا ضربان قلب دخترا بالاست

حالا شاید برای شما ی کوچولو مشخص بوده گفته  ضربان قلبش بالا بود ؟؟؟چون معمولا ضربان قلب دخترا ...

اره ضربان قلب۱۴۰ ب بالا دختره

زندگی را،زندگی باید کرد،آنطور که دلت میخواهد
حالا شاید برای شما ی کوچولو مشخص بوده گفته  ضربان قلبش بالا بود ؟؟؟چون معمولا ضربان قلب دخترا ...

عزیزم خانوم دکتر قربانی به هیچوجه جنسیت نمیگن. درستشم همینه. چون اصلن نمیشه گفت و بقیه هم از روی حدس میگن.