2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قرار بود با بی هوشی باشم رفتم ابن سینا بعد روز برفی خیییلی شدید تهران بود ۳ سال پیش گفتن بیا برات بدون بی هوشی بندازم گفتم نمیتونم باید آروم انجام بدید سرشون خلوت بود گفتن باشه نازت رو میکشیم منم آب میوه کیک ب عنوان صبحانه خوردم چون ناشتا بودم واسه بی هوشی ی شیاف دیکلو هم زدم و رفتم انداختم با اینکه گرفتگی داشتم ولی دردش قابل تحمل بود مثل ی پرید یا ی دل درد اسهال

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

کدوم شهر 

میشه برا حاجتم صلوات مهمونم کنی؟؟! دعای شما ها قطعا برام اثر گذاره.. 😊 انشالله حاجت روا بشی😚       1399/9/9 انشالله با لطف خدا به خواستم میرسم 😍😍❤️🌺😊. گفتم همه میگن منم جا نمونم 🤗😀🌸  
با بیهوشی انجام دادی؟ میشه توضیح بدی

آره گلم پارسال مرداد ماه بود ،باید زنگ بزنی نوبت بگیری و ۱۲روز فک کنم باید از پریودیت بگذره و تا۳روز قبلشم رابطه ای نداشته باشین ،قبل عکس رنگی شیاف میزارین اونجاخودشون یادآوری میکنن حتما یه شربت خیلی خوشمزه و شیرین باخودت ببر من که بهوش اومدم آب خوردم حالم بدشده بود ولی عالی بود کارشون متوجه نشدم کی لباسمو پوشیدم و اصلا چیکارم کردن 😁بنظرم بدون بیهوشی ریسک داره چون بدنا فرق داره جلویه ما خیلیا بدون بیهوشی بودن انقدر جیغ میزدن و گریه میکردن آدم استرس میگرفت ولی بعضیا ریلکس بودن 

آره گلم پارسال مرداد ماه بود ،باید زنگ بزنی نوبت بگیری و ۱۲روز فک کنم باید از پریودیت بگذره و تا۳روز ...

شما بعد عکس رنگی باردار شدی؟

کاش شعور خریدنی بود..اونوقت جفت کلیه هامو میفروختم‌میدادم به بیشعورای اطرافم شعور میخریدم

من پبش خانوم میترا گودرزی انجام‌دادم با اونوهال که میترسیدم‌.عالی بود کارشون...

من با بیحسی...

ایشون هم‌بیحسی دارن هم‌بیهوشی ..سرچ کن اسمشون تو اینترنت ادرسش میاد برات

خداوندا چنین کن‌سرانجام‌کار 
شما بعد عکس رنگی باردار شدی؟

نه عزیزم من از شانس بدم همون موقع جواب آزمایشم اومد و فهمیدم باید آمپول سرخجه بزنم ونباید تا ۳ماه اقدام کنم ،حدود ۴ماه بعد آمپول باردار شدم البته من خودم اصلا مشکلی نداشتم و فقط برایه چکاپ کامل عکس گرفتم 

فهمیدی به منم بگو لطفا

سلام عکس رنگی انجام دادین ؟برای بیهوشی میخواستین ابن سینا خوبه من این همه تحیق کردم رفتم اونجا ک انجام بدم تا اتاق عملم رفتم برام انجام ندادن چون به ماده حاجب حساسیت داشتم 😭