الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من قرار بود با بی هوشی باشم رفتم ابن سینا بعد روز برفی خیییلی شدید تهران بود ۳ سال پیش گفتن بیا برات بدون بی هوشی بندازم گفتم نمیتونم باید آروم انجام بدید سرشون خلوت بود گفتن باشه نازت رو میکشیم منم آب میوه کیک ب عنوان صبحانه خوردم چون ناشتا بودم واسه بی هوشی ی شیاف دیکلو هم زدم و رفتم انداختم با اینکه گرفتگی داشتم ولی دردش قابل تحمل بود مثل ی پرید یا ی دل درد اسهال
خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
آره گلم پارسال مرداد ماه بود ،باید زنگ بزنی نوبت بگیری و ۱۲روز فک کنم باید از پریودیت بگذره و تا۳روز قبلشم رابطه ای نداشته باشین ،قبل عکس رنگی شیاف میزارین اونجاخودشون یادآوری میکنن حتما یه شربت خیلی خوشمزه و شیرین باخودت ببر من که بهوش اومدم آب خوردم حالم بدشده بود ولی عالی بود کارشون متوجه نشدم کی لباسمو پوشیدم و اصلا چیکارم کردن 😁بنظرم بدون بیهوشی ریسک داره چون بدنا فرق داره جلویه ما خیلیا بدون بیهوشی بودن انقدر جیغ میزدن و گریه میکردن آدم استرس میگرفت ولی بعضیا ریلکس بودن
نه عزیزم من از شانس بدم همون موقع جواب آزمایشم اومد و فهمیدم باید آمپول سرخجه بزنم ونباید تا ۳ماه اقدام کنم ،حدود ۴ماه بعد آمپول باردار شدم البته من خودم اصلا مشکلی نداشتم و فقط برایه چکاپ کامل عکس گرفتم
سلام عکس رنگی انجام دادین ؟برای بیهوشی میخواستین ابن سینا خوبه من این همه تحیق کردم رفتم اونجا ک انجام بدم تا اتاق عملم رفتم برام انجام ندادن چون به ماده حاجب حساسیت داشتم 😭