2777
2789
عنوان

سبك زدگي سالم

48 بازدید | 5 پست

سلام دوستاي خوبم مي خوايم راجع به سبك زندگي سالم و سلامتي بيشتر صحبت كنيم و تجربياتمون رو به اشتراك بزاريم اگر در مورد موضوعات روزمره و بهداشت روان و لايف استايل هم سوالي دارين بپرسيد راستي شما چه كارهايي براي لذت بردن از زندگي انجام ميدين سبك خودتون رو دارين؟ توي شرايط فعلي حال دلتون چطوره؟ 

خوبه ،حالش..... کتاب میخونم آهنگ گوش میدم، ورزش هم به تازگی..... کلاس زبان و کلاسای آنلاین میرم... دانشگام هم هست.. گرچه موجود اجتماعی هستم و محیط های دوستانه و درسی رو ترجیح میدم اما راضیم در کل

روغن بازاري نميخورم احساس سبكي ميكنم قبل از كرونا ورزش زياد ميكردم الان تنبل شدم سالاد و سبزي تقريبا  هر روز ميخوريم كلا غذاهاي سرخكردني شايد در حد ماهي يكباره مثلا قرمه سبزي خيلي خيلي كم ميخوريم عوضش خوراك لوبيا اب پز ميخوريم شيريني به ندرت ميخوريم 

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه ،حالش..... کتاب میخونم آهنگ گوش میدم، ورزش هم به تازگی..... کلاس زبان و کلاسای آنلاین میرم... د ...

عزيزممم آفرين به ارادت عالييي ايشالا هميشه حال دلت خوب باشه و سرحال و پر انرژي باشي🌸🌸

روغن بازاري نميخورم احساس سبكي ميكنم قبل از كرونا ورزش زياد ميكردم الان تنبل شدم سالاد و سبزي تقريبا ...

عزيزمم خيلي خوبه تغذيه واقعا مهمه و خيلي بايد حواسمون بهش باشه كلي آفرين موفق و شاد باشي