2777
2789

من بعد از بارداری متوجه شدم کم کاری تیرویید دارم میخواستم بدونم تا حالا دیدید که پزشک بخاطر این قضیه دستور ختم بارداری و سقط جنین رو بده اخه شنیدم کم کاری کنترل نشده روی هوش و رشد مغز تاثیر بدی میذاره...

نشنیدم

من و خواهرم هر دو جاری هستیم.و هر دو مشکل داریم برای بارداری..لطفن با دلای پاکتون برامون ‌دعا کنید..ممنونم❤توی تلگرام کانالی هست به اسم @مشاور ریحانه بهشتی،مشاوره رایگان داره امیدوارم همه بهش یه سری بزنید😊توی تاپیکام ۲ تا تست شخصیت شناسی عالی دارم..امتحان کنید😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فک نکنم ولی احتمال اینکه بچتم تیرویید بگیره زیاده دختر خاله منم تیرویید کم کار داشت دخترش که بدنیا اومد اونم تیرویید کم کار داشت بعد زایمان بعدیش متوجه شد که پسرش دچار تیرویید پرکار هست

قصر میسازم بآ تمام آجرهایی که به سمتم پرت کردن :)
نه.چند نفر رو میشناسم که تو بارداری متوجه شدن و دارو استفاده کردن و هزار ماشاالله بچه هاشون صحیح و س ...

واقعا؟؟ار دیشب خواب ندارم فکرهای بدی میاد تو سرم ممنونم ک جواب دادی عزیزم

واقعا؟؟ار دیشب خواب ندارم فکرهای بدی میاد تو سرم ممنونم ک جواب دادی عزیزم

نه عزیزم اصصصلا نگران نباش.من هم خالم هم یکی از دوستام این مشکل رو تو بارداری متوجه شدن.جفتشون هم ماشاالله بچه های اتفاقا باهوشی دارن.