2777
2789

ولی من فک میکنم حتی قدیمی هااااااا هم مرداشون میدونستن پریود هست حالا نه مثل اقا پسرای الان که اطلاعاتشون از خانما بیشتره ولی ی چیزایی میدونستن خب

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
نره خر بوده مامانه خر تر بوده که دخترش رو با دوتا نر عوضی تنها گذاشته و رفته  اگر اون خونه بد ...

آره دقیقا

وقتی زرت و زرت شکمشون بالا میاد باید فکر اینجاشم بکنن 

نه که بچه بی پناه رها کنن 😞😞😞 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه میگن بعضیا اصلا نمیدونستن را.بطه چیه... با اون حال که اصلا نمیدونستن براشون زن میگرفتن یا شوهر ...

باورتون میشه من 18سالگی نامزدکرده بودم حالا بچه هم نبودم اما تو دوران نامزدی فهمیدم رابطه ی زناشویی چیه یه هفته هم افسرده شدم بودم میخواستم بهم بزنم ولی به کسی نمیگفتم

باورتون میشه من 18سالگی نامزدکرده بودم حالا بچه هم نبودم اما تو دوران نامزدی فهمیدم رابطه ی زناشویی ...

وااا پس چرا نامزد کردی😐 آره میدونم اولش خیلی حس بدیه وقتی میفهمی😖مخصوصا که تو بعد نامزدی فهمیدی نه مجرد

وااا پس چرا نامزد کردی😐 آره میدونم اولش خیلی حس بدیه وقتی میفهمی😖مخصوصا که تو بعد نامزدی فهمیدی نه ...

من تا حالا آل ت مردو ندیده بودم اصلا فیلم بدم نگاه نکرده بودم فکرمیکردم خیلی کوچیکه البته ببخشید شرمم میشه دیگه مجبورم واضح حرف بزنم وقتی تصورمیکردم یه اندام به این بزرگی وارد زن میشه حس ناخوشایندی بهم دست میداد