2777
2789
عنوان

شوهرم الان اومده خونه طللبکارم هست 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 62 پست

خود یارو هم نخواد خیانت کنه اینقد دختر جورواجور میان میرن تو اون خونه که حد نداره.شما به خونوادت بگو کاملا جلوس وایسن چون از شما که حساب نمیبره یا کلا بیخیال شو واسه خودت زندگی کن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ. ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش میشداین کاربکنه مشکل اینجاس میگن دلیل محکمی نداریم اگرم بگیرنشون ی شبه ازادمیشن ایندفعه میرن ی ج ...

اگه بساط مشروب باشه جریمه داره و شلاق و بازداشتی

ولی خب خونه مجردیه احتمال زباد خلاف هست پلیسا هم بلدن که از کاه کوه بسازن 

مشروب زیادیش بده اونم تا این موقع😑😑

یعنی مشروب ادمو بداخلاق میکنه؟؟؟ 

من شوهر دوستم همینجوریه دقیقا وقتی میاد تا دوستم یه چی میگی سریع عصبی میشه و دعوا مگه اینکه دوستم چیزی نگه تا اونم خوب باشه 

اگه بری مشاوره خیلی خوبه

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
اصلا همین  که شب نمیاد خونه سر تا پاش ایراده

خب درسته.اما من خودم به چشم دیدم که خیلی از همین آقایونی که شبا دیر میان بیشتر بخاطر رفیق بازیشونه.بنظرم آدم نباید با یه سری ساخته و احتمالات قضاوت کنه.بنظرم ایشون باید یه مدرک واسه خیانتش داشته باشه تا بگه شوهرم خیانت کرده

یعنی مشروب ادمو بداخلاق میکنه؟؟؟ 

بله وقتی افراطی هی دور هم جم میشن پیک‌ میزنن همینه 

کلا تو ایران دور هم جم میشن پیک میزنن کارهای دیگه هم میکنن 

نزار بره همون مش روبم بگو نخوره

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
والا اخه خیلی دیگه بیشعوره شوهرش 

وای من هم‌اولش بدم‌میاد ازمشردب خوردن چ برسه ب بقیش من بودم یااونو میکشتم یاخودمو😐

میشه برای خوب شدن حال دلم وحل شدن مشکلاتم یه صلوات بفرستین🌹🌺💮🌸❤❤❤💛

گلم ی جوری اتمام حجت وارانه بهشون بگین ک از این کارا دست بردارن

گوش زد کنین عواقبشو بگین ک الان نقشش علاوه بر همسر یک پدره

اگر ،اگر راه ب جایی نبرد فکری بکنین برای جدایی

خیلی سخته میدونم اما شما ب خاطر فرزندتون نمیخاین جداشین اما اینده رو در نظر بگیرین ک فرزندتون  ی پدر این شکلی داره با مادری افسرده

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!

بعضی مردا اصولاً رفیق بازن اهل خیانت نیستن ولی رفیق بازی هستن شوهر خود منم خیلی رفیق بازه یک روز درمیون باغ با دوستاش بود منم دیدم کاریش نمیشه کرد منم برای خودم میرم اینور اونور ولی کرونا یه حسن خوبی که داشت دیگه نمیره فقط با یکی از دوستاش که اونم همیشه تو مغازه باهم هستن هفته ای یکبار می‌رن ولی من سخت نمی‌گیرم چون اهل خیانت نیست هرکسی که رفیق باز شد که خیانت نمیکنه شوهر من اول وقت که اذان میگن باید نماز بخونه ولی رفیق باز بودن ربطی به خیانت ندارن 

خب درسته.اما من خودم به چشم دیدم که خیلی از همین آقایونی که شبا دیر میان بیشتر بخاطر رفیق بازیشونه.ب ...

بحث خیانت نیست اصلا 

شما راضی میشی همسرتون خونه مجردی بگیره تا صبح مشروب بخوره شبم خونه نیاد؟ این وسط احتمال خیانت هم وجود داره که میشه قوز بالا قوز

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤
بحث خیانت نیست اصلا  شما راضی میشی همسرتون خونه مجردی بگیره تا صبح مشروب بخوره شبم خونه نیاد؟ ...

من باشم با ذکر به نام خدا و رعایت پروتکل های بهداشتی اول خونه رو رو سرش خراب میکنم دوم از وسط دو نیمش میکنم پسره پررو رو😐😑بعدشم خون ریخته شده رو تمیز میکنم😑

انگار اسی با مشروب خوردن ومواد کشیدن مشکلی نداری با دیر اومدنشم مشکل نداری مغزتو فقط اون خونه مجردیه بهم ریخته 

عزیزم میترسی از دستش بدی به چیش دلخوشی واقعا که ترس از خیانتش داری 

درسته که این مشکل جدی هستش 

ولی هر مشکلی یه راه حل داره بالاخره 

والا نمیدونم بعضیا چطور عین آب خوردن میگن طلاق بگیر 

اگه قابل درست شدن بودچی؟اخه چرا انقد طلاق واستون راحت و عین آب خوردن شده