2777
2789

بچها من ساکن یه شهرستانی جنوب کشورم(خوزستان) امروز یهویی دندونم خیلی خیلی درد گرفت پاشدم رفتم مطب بعد بخدا خدا شاهده چندین نفر رو دیدم دکتر معاینه میکرد قیمتارو به زنا میگفت بعد میرفتن پیش شوهره دیگه برنمیگشتن چون براشون گرونه یا 70%اینایی که اومدن پیر و جون میخواستن دندونشون رو بکشن چون هزینه عصب کشی ندارن پول کشیدن بین 170تا 270بود یه پیرزنی اونم نداشت گذاشت رفت یه اقایی گفت با طبر میفتم به جونشون پول از کجا بیارم یه اقایی برای عصب کشیش گفت من فقط 400میتونم بدهم اینارو قرض گرفتم همینارو دارم حالا من میخواستم بخوابم گریم گرفت داشتم به اون خانمه و اون پیرزنه و همه کسانی که برگشتن خونهاشون با اون درد امشب چیکار کردن ایا خوابیدن خدددددا جون خودت بهشون کمک کن خیلی ناراحتم تا کی این فقر میخواد ادامه داشته باشه....

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بسته نت نمیتونیم بخریم چ برسه به دندون،از دار دنیا یه تیکه طلا داشتم چن ماه پیش برا دندونم فروختمش 

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️

پسرم امشب حالش بد شد  هی بالا میاورد بردیمش درمانگاه با اینکه بیمه هستیم ولی نزدیک صد تومن خرج کردیم .اونم فقط ی سرم دادن بهش .

واقعا تاسف داره  

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

دندونپزشکی خیلی گرونه من بعد بارداری دندونام داغون شده بود دیگه شوهرم گفت برو درست کن خودمم خیلی اعصابم داغون بود. سه و ششصد شد. خیلی سنگین بود برام ولی خوب سلامتی و زیبایی میارزه. چارهچیه

تا همیشه😢

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                

ما فقیر باشیم دشمنها ناراحت میشن

ولی اگه تو رفاه باشیم خوشحال میشن

به قول اونکه اون بالا بی خبر یا با خبر از همه چیز نشسته : 

مهم نیست مردم سفره شون کوچیک باشه ( که البته خیلیا همون سفره کوچیک رو هم ندارن ) مهم اینه که دشمن از ما پیروز نشه .

اللهم عجل لولیک فرج

مثل شهلا در رگهای احمد ذوقی🍃🥀

منم دو تا از دندونام خرابه بچه شیر میدم بهداشت گفته بود دندوناتو رایگان برات درست مییکنن بعدچند روز خوشحال رفتم پیش دکتره گفت ما فقط میکشیم وسیله پر کردن و عصب کشی نداریم رفتم دندانپزشک بیمه که اصلا قبول نمیکنن گفت  دونه ای ۹۰۰عصب کشی میکنم منم نرفتم فقط مسواک میزنم بدتراز این نشه  نمیدونم چرا خدا یک کاری نمیکنه از این بدبختی ها نجات پیدا کنیم

بيشتږ آدماۍ خوبے که میشناسم اونایین ڪ هنوز خوݕ نشناختݦ😑😶
دندونپزشکی خیلی گرونه من بعد بارداری دندونام داغون شده بود دیگه شوهرم گفت برو درست کن خودمم خیلی اعص ...

حالا جایی که رفتم درمانگاه بسیجیان بود،ولی باز مردم نمیتونستن، درد دندون دیگه خیلی وحشتناک من اینقد دردم شدید بود رفتم حموم زیر دوش فقط به در و دیوار میزدم  بچهام نبینن شوهرم دوتا مسکن داد بعد دوساعت خودمو رسوندم دکتر ولی خداروشکر خداروشکر الان خوبم عصب کشی کردم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

[QUOTE=] خواهر من دندونپزشکه خیلی رعایت مریض هش میکنه و بعضی وقت ها لنگ ۱ تومن میمونه ، وضع مالیش در حد متوسط ... [/QUOTE]

خدا بهش خیر بده. منم یه دندان پزشک فوق العاده با سواد میشناسم. هیئت علمی بود و کارش حرف نداشت. از خیلی ها پول نمیگرفت و به خیلی ها میگفت هر چقدر دارید بدید.

ولی یادمه یه خانمی اومد گفت ندارم و ... گفت نه شما باید هزینه رو کامل پرداخت کنید 😂😂نمیدونم از  کجا فهمید طرف داره سوء استفاده میکنه. در هر صورت پزشک به این میگن. گاهی درد مردم فقط درد دندون نیست درد پوله. 😢😢و دکتر میتونه هر دو رو درد رو با هم درمان کنه.