2777
2789
عنوان

دخترا بیان

146 بازدید | 17 پست

کسی که دوسش دارم چون من روانشناسی میخونم جلو روی خودم داشت از رابطه دوستی پسرخاله اش با دوست دخترش میگفت ولی معلوم بود دروغ میگه داشت رابطه خودمونو رو دو نفر دیگه توضیح میداد میگفت پسرخالم دختره رو خیلی دوست داشت ولی دختره محلش نمیذاشت میگفت پای دختره رو میبوسید دختره لگدش میزد مشخصات دختره رو که میگفت شبیه من بود مشخصات پسرخالش هم شبیه خودش مگه میشه انقدر شباهت اخه؟از کجا بفهمم خودمونو میگفته یا نه ، ادم درون گراییه و حرف زیاد نمیزنه از خودمون بعد میگفت پسرخالم میخواد از دختره انتقام بگیره پیش دعانویس رفته که دختره رو دیوونه خودش کنه و کارشو بسازه ، اینم بگم که عشقم رفتاراش اکثر اوقات بی محلی میکنه ولی وقتی جلوش وایمیسم میترسع و به غلط کردن میوفته ، از کجا بفهمم خودمونو گفته ؟ 

چه جالب انگیز

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو وای خدا رو شکر من پارسال رفتم پیش دعا نویس یه دعایی داد هرکی منو دعا بگیره از 6 جا فلج شه تومور بگیره صغت شه🤐🤐🤐🤪🤪

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
الان دیگه اذیت نمیکنم اوایل دوسش نداشتم میخواستم جدا بشم

هميشه همينه اوايل پس ميزنيم اونا بيشتر راغب ميشن مخصوصا اين تيپ آقايون😀

پس منظورش شما نبودي اما خب چون اوايل پسش زدي ميترسه از دستت بده 

داره بهت ميگه كه مثه اونا نشيم ما

✨از خداي خالق الماس ؛هيچوقت كم نخواه✨