2777
2789
عنوان

پریودم بیست روز عقب انداخته😣😣

117 بازدید | 9 پست

اولین ماهه که اقدام کردم برا بارداری بعد از14 روز تاخیر رفتم آز بتا منفی شد الان بی بی چک میزنم هاله میندازه!!!پریودام منظمه منظمه اولین باره اینظوری شدم!!حالا نمیدونم حامله م نیستم بلاتکلیفی اذیتم میکنه سابقه کیستم نداشتم

یه بار دیگه آزمایش بده

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 12روز بعد عقب انداختن بی بی زدم منفی شد ولی 20روز ک گذشت ازمایش دادم مثبت شد

بی بی چک که منفی شد رفتم آز دادم ولی بعد که دوباره بی بیچک تست کردم یکم بعد هاله انداخت حالا نمیدونم کاذبه یانه!!عدد بتام 1.15 بود خیلی پایینه این عدد برا بارداری منو به شک میندازه الانم بیست روزه گذشته و من اصلا سابقه نداشتم😓

بی بی چک که منفی شد رفتم آز دادم ولی بعد که دوباره بی بیچک تست کردم یکم بعد هاله انداخت حالا نمیدونم ...

من میگم ب بی بی چک اعتماد نکن همون برو دوباره ازمایش بده اخه خدای نکرده کیستم اگ داشته باشی عقب میندازه و بی بی چکم مثبت میشه یکی از اقواممون اینجوری شد تا دوماه فکر میکرد بارداره

من میگم ب بی بی چک اعتماد نکن همون برو دوباره ازمایش بده اخه خدای نکرده کیستم اگ داشته باشی عقب میند ...

اره عزیزم نمیشه اعتماد کرد ولی من اصلا سابقه کیست نداشتم همین که اقدام کردم کیست اومد؟؟اخه میگن کیست نزدیکی کنی درد میکشی که من درد ندارم؛؛حالت تهوع بخاطر کیست میشه؟؟