2777
2789
عنوان

انگار دارم با ۲نفر زندگی میکنم😥

355 بازدید | 36 پست

شوهرم ۲ شخصیت کاااملا متفاوت داره.یه موقع هایی خیییییلی عاشق و رمانتیک و دوس داشتنی ک هرچی بگم نه نمیگه.ولی یه موقع هایی اگه سر سوزن بحثی هرچند جزئی بینمون پیش بیاد کلا از این رو به اون رو میشه عصبی و پرخاشگر میشه و خیلی بد دهن،حتی یه موقع هایی دست بزن هم داره.فققط هم میگه اگه اینجوریم بخاطر زبونته درصورتی ک من اصلا غرغرو نیستم و اگرم چیزی بگم ن در این حده ک اینجوری شه.همیشه بهش میگم من ۲تا شوهر دارم یکی شیطان یکی فرشته

واقعا نمیدونم چیکار کنم.قبول هم نمیکنه بره پیش مشاور

میشه برا خونه دار شدنم صلوات بفرستین؟من هر امضایی ک درخواست صلوات کرده باشه میفرستم امیدوارم شما هم برا من بفرستین  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این جمله آخر رو هیچ وقت بهش نگو

یه سوال ، شوهرت خرداد ماهیه؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
دوقطبی!!!! خودت تو اینترنت راجع به دوقطبیا و نحوه برخورد باهاشون مطالعه کن

خودم هم فک کردم شاید دو قطبی باشه ولی به مشاور ک گفتم میگه همه ی علائمشو نداره و شوهرمم نمیره ک باهاش حرف بزنه متوجه بشه دقیقا دردش چیه

میشه برا خونه دار شدنم صلوات بفرستین؟من هر امضایی ک درخواست صلوات کرده باشه میفرستم امیدوارم شما هم برا من بفرستین  
خوش بحالت که دوتا داری 😅 عزیزم باید درمان بشه حتما برین پیش مشاور

ووی نه یکیشم نمیخوام😓

اره برای من اینطوریه

به احتمال زیاد دوقطبیه باتره هرچه زودتر زیرنظر روانشناس باشه به مرور حالتهاش شدیدتر میشه 

فاصله این تغیر خلقو خو چقدره مثلا یه هفته خوبه یه هفته بد یا در طول روز درحال تغییره؟

هرگز اجازه نده سکوت انتخابت باشد، وقتی که قلبت با صدای رسا با تو سخن میگوید ...
دقیقا عین شوهر من دوقطبین

دکتر تایید کرده ک دو قطبیه؟ دقیقا چجوریه؟