2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه طوری هست من بچه ندارم بچه کوچیکم اطرافم نیست بگین خوبه واسه آینده😃

نه فقط تا یک سالگی اینا .به نظر من که فقط پول هدر دادنه.منم بچه ندارم ولی اگ بچه دار بشم اجازه نمیدم هیچکدوم ازاینارو مامانم بخره

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
نه فقط تا یک سالگی اینا .به نظر من که فقط پول هدر دادنه.منم بچه ندارم ولی اگ بچه دار بشم اجازه نمیدم ...

من دوست دارم بیشتر واسه بچم لباس بخرن تخت و کمدم که شوهرم می‌سازه فقط باید لباس بگیرن😂😂

در تاریخ9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🌈🧚‍♀️.                              تیکر 9/9/99
من دوست دارم بیشتر واسه بچم لباس بخرن تخت و کمدم که شوهرم می‌سازه فقط باید لباس بگیرن😂😂

😅😅😅اره منم .بیشتر دوس دارم عروسک بخرن .خودم یه اتاق خرس دارم مرض عروسک دارم😅🤣🤣🤣🤣

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
😅😅😅اره منم .بیشتر دوس دارم عروسک بخرن .خودم یه اتاق خرس دارم مرض عروسک دارم😅🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂دور از جونت😂😂😂من مرض لباسی دارم😂😂

در تاریخ9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🌈🧚‍♀️.                              تیکر 9/9/99
نه فقط تا یک سالگی اینا .به نظر من که فقط پول هدر دادنه.منم بچه ندارم ولی اگ بچه دار بشم اجازه نمیدم ...

آخه عزیزم سر پسرم خیلی اذیت شدم برای خوابوندش هر شب میزاشتیمش تو پتو تابش می‌دادیم یا کلی بقلش میکردم میزدم پشتش تا خوابش ببره ایندفعه میخوام تاب یا گهواره بخرم راحت باشم

آخه عزیزم سر پسرم خیلی اذیت شدم برای خوابوندش هر شب میزاشتیمش تو پتو تابش می‌دادیم یا کلی بقلش میکرد ...

اصلا میگن بچه رو تکون ندین چشماش چپ میشه رومغزشم تاثیربد داره

خداببخشه راضی هستی؟  جهتش عوض میشه؟  شبا تو تاب میشه خوابوندش؟

ممنونم

اره خیلی خوب بود وقتی نوزاد بود دست راستم بود میذاشتمش توی شیرشو میذاشتم دهنش میخوابید

تیکر تولد یکسالی پرنسس مامانش😍❤️💋. حرفتو ناشناس بزن https://harfeto.timefriend.net/607997559