2777
2789
عنوان

جنین پاشو بازنکرده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 56 پست

تو به عنوان یک مادر چه نقشی میتونی در جنسیت بچه داشته باشی که شوهر بی منطقت بخواد ازت عصبانی بشه؟

وقتی انقدر بی منطق هست تو دست پیش رو بگیر و داد و هوار راه بنداز بگو چرا کاری نکردی که بچه پسر بشه؟

که بفهمه نه تو و نه خودش نمیتونید برای جنسیت کاری بکنید

خدایا نادونها رو شفای عاجل بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی عزیزم قربونت برم مگه از خونه بابات آوردی که پسره یا دختر هرچی خدا خودش بیاد 

الهی که سالم و سلامت بیاد بغلت و انشاءالله که دفعه بعد بری بگه پسره 

عزیزم توروخدا ناشکر نباشید خیلی ها آرزوشونه یه بچه گیرشون بیاد خداروشاکر باشید واسه این نعمتش

چند هفته رفتی؟؟؟

درضمن الان اندام جنسی تشکیل نشده و معمولا از روی چیزه دیگه تشخیص میدن که در هفته های اول احتمالا اشتباه در تشخیص جنسیت وجود داره...

هرچی که هست انشاالله قدمش براتون پر از خیر و برکت باشه

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄
نه دوم یه دختر۸ساله دارم

ان تی که معلوم نیست زیاد حتی اگه پاشو باز هم کرده باشه ،دفعه دیگه که رفتی شیرینی جات بخور و آب قند تا معلوم‌شه 

نفس زندگیم دخترم  😍😍😍❤❤❤❤🤩🤩🤩🤩😘😘😘😘😘😘

عزيزم فقط بگو سلامتى سلامتى سلامتى خدا بهش بده

مردا هيچ كدوم اخلاق ندارن امروز سر يه ادم ديگه خون ب دل من كرد منم بى محلش كردم تو هم بيخيال باش بگو به درك كه اعصاب نداره

ان شاءالله اول سالم باشه و بعدش اگر خدا صلاح ديد پسر باشه ان شاءالله

دكتر به منم تو ان تى گفت جنينت پاهاشو باز نكرد ببينم اما احتمالى هم نداد شوهر منم نفسش واسه پسر ميره ولى من فقط نگران سلامتى بچمم و ارزوم سلامتيشه نه جنسيت

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭

نگران نباش دختر باشه دنیا بیاد عاشقش میشه ما عاشق دختر بودیم ولی نشود میگم شاید لیاقت دختر دار شدن نداشته باشم خدا بهمون نداده خداروشکر سه تا پسر گل دارم ولی همیشه ارزو داشتم دختر داشته باشم 😕

ساعت دنیایی من کوک است بالبخندتو                                     صبح رابیداری چشم توتعیین میکند❤💑❤

اگر تا این حد برای همسرت مهم بود، اولا خودش باید یه کاری میکرد که اسپرمش قویتر باشه (اسپرم قوی ار با سرعت بیشتر باعث پسر شدن میشه) دوما برای خواسته ش هزینه میکرد و پول ای وی اف میداد

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

فامیل ما ۳تا دختر داشت دوباره باردار شد شوهرش گفت اگه دختر باشه دستشو میشکنم خدابهش یه پسر داد که دس ...

نگو تورو خدا خیلی ناراحت. شد م. واقعا. نفهمه این مرد 

واین نیز می گذرد........