2777
2789

من عدد چهارده چون چهارده تیر به دنیا اومدم هر وقت تو مدرسه شماره دانش اموزیم چهارده بود شاگرد اول میشدم الانم چهارده تا ازم تخمک کشیدن ک ایشالا خوش یمنه برام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

13 عددشانسمه

از99/12/20تــــا 1400/7/1______الحمدلله، یَا رادَّ ما قدْ فاتَ : ای برگرداننده آنچه ازدست رفته،،   در آدمیعشقی ودردی وخارخاری وتقاضاییهست،که اگر صد هزار عالمملک او شودکه نیاساید،و آرام نیابد،این خلق بتفصیل درهرپیشه وصنعتی ومنصبی وتحصیل نجوم و طب وغرذلک میکنندو هیچ آرام نمیگیرند،زیرا آنچه مقصود است،بدست نیامده است،اخرمعشوق را دلآرام میگویند،یعنی که دل به او ارام گیرد،پس بغیر چون ارام وقرار گیرد،این جمله خوشیها ومقصودها چون نردبانیست،و چون پای نردبان جای اقامت و باش نیست ازبهر گذشتن است،خنک اورا که زودتر بیدار و واقف گردد تا راه دراز بر او کوته شودو دراین پایه های نردبان عمر خود راضایع نکند...             
خب بگین چرا میگین عدد شانستونه

چون متولد ۱۲ ۱۲ ۶۶ هستم و شماره شناسنامم پر از ۶ هست و شماره واحد خونه پدریم که توش زندکی می کردم و خونه بعد ازدواجم ۶ هست و پلاکش هم ۶ داره و رتبه ارشدم ۶۰ شد.البته همیشه فقط برام جالب بوده خیلی مهم نبوده یا اینکه روش حسابی باز کنم 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
چون متولد ۱۲ ۱۲ ۶۶ هستم و شماره شناسنامم پر از ۶ هست و شماره واحد خونه پدریم که توش زندکی می کردم و ...

اره فقط خواستم بگم ک همچین عددی برای هرکسی وجود داره فقط شاید دقت نکردیم

ویزیت شانس ❗❗❗

اگر میخوای شانس خودت رو تو تمام حوزه های زندگیت بالا ببری و یه تغییر اساسی کنی و تو‌ تمام حوزه های زندگیت پیشرفت چشمگیری داشته باشی این فرصت رو از دست نده 👌

همان طور که ذکر کردیم با توجه به علم متافیزیک، و انرژی های عجیب و نهفته درونی و دنیای پیرامون ما تو میتونی با رعایت و انجام اصولی ترین روش های سبک زندگی بهترین حس و حال را همیشه داشته باشید و لحظه هایی سرشار از موفقیت های شغلی ، مالی، تحصیلی ، سلامتی ، اجتماعی و …. داشته باشید.

موضوع مشاوره های شانس :

*مشخص نمودن عدد شانس شما

*مشخص نمودن استایل متناسب شخصی و فردی شما ( آقایان و خانم ها ) ائم از رنگ و نوع پوشش ، نوع مدل مو ، رنگ ماشین ، مدل و رنگ ناخن ، میکاپ خانم ها  

*مشخص نمودن رنگ های شانس و تقویت کننده ی شما

*مشخص کردن سنگ های شانس و تقویت کننده ی شما

*مشخص کردن خوراکی های مناسب با ساختار بدن شما

*مشخص نمودن بیماری های جسمی و روحی شما و ارائه ی بهترین راه های درمان

*ذکر خصوصیات شخصیتی شما

*مشخص نمودن نماد مرتبط با شخصیت شما

*مشخص نمودن جهت جغرافیایی شما

*مشخص نمودن عنصر وجودی شما

*مشخص نمودن مزاج دقیق شما

برای هماهنگی و تعیین نوبت قبلی با شماره ی هماهنگی لازم را به عمل آورید :

دکتر میر حسین کاظمی

09367461816