2777
2789

ما خانوادگی پلی کیستیک هستیم و سخت باردار میشیم دو تا خواهرام و عمم ودخترعمه دیگم همشون پیش اسکوییان باردار شدن.ولی خواهرم سر بچه دوم چند سال درگیر بود و ذخیره تخمدانش فووووق العاده کم بود نمی دونم معجزه بود یا تخصص موسوی فر که دقیقا  همون ۶ماه اول باردار شد.

ولی خوب می گفت موسوی فر خیلی بیشتر و بهتر وقت می ذاره .

زدم تو گوش مشکلات.....رررررفت با بزرگترش اومد.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون، لطف کردین🌷🌸

خاهش میکنم عزیزم. 

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
چرا؟؟؟

اصلا ب حرفات گوش نمیده شش نفری راه میده تو 

دو نفر رو تخت معاینه 

دونفر داره باهاشون صحبت میکنه دونفرم منتظر تو اتاق

همونجور ک با تو حرف میزنه داره یکی دیگه رو معاینه میکنه و با یه نفر دیگه نسخه میپیچه 

وقتی از مطب میای بیرون سردرد میگرفتم از اون همه استرسو همهمه

اخرم دارو دوز بالا بهم داد دوقلو شد بش میگم من دوقلو نمیخاستم میگه خودت گفتی عجله داری😐😐😐😐😐😐😐اصلا من همجین چیزیو بهش نگفتم پولکیه

99/9/9 نمیدونم چیه دیدم همه گذاشتن منم گذاشتم 😎😎😎

[QUOTE=147563554]اصلا ب حرفات گوش نمیده شش نفری راه میده تو  دو نفر رو تخت معاینه  دونفر داره باهاشون صحب ...[/QUOTEخب مبارکه خدا حفظشون کنه.منکه دوقلو دوس دارم اتفاقا حالا این شلوغیه مطبش ب کنار شما از تخصصش و کارش راضی بودی؟ ینی سریع ب نتیجه رسیدی؟ دارو داد فقط؟؟

[QUOTE=147563554]اصلا ب حرفات گوش نمیده شش نفری راه میده تو  دو نفر رو تخت معاینه  دونفر د ...

دکتر اصلا صبر نداره من مشکل بدی نداشتم ولی همون داروهایی داد بهم ک به اونی ک ده ساله نازاست میده

اصلا ازش رازی نیستم

99/9/9 نمیدونم چیه دیدم همه گذاشتن منم گذاشتم 😎😎😎