2777
2789

من ان تی دادم سونو خوب بود ازمایشم ریسک زده ۱/۳۲۰ منم امنیوسنتز ندادم خواستم تا غربال دوم صبر کنم دکترمم هی تاکیید میکرد ک حتما باید اون ازمایشگاهی از بدم ک برا اولی رفتم مگ چ فرقی میکنه یه ازمایشگاه دگ باشه احساس میکنم باهم دستشون تو یه کاسه اس ک مثلا باز ریسک بالا بزنه نمیدونم گیج شدم😣

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن فرقی نداره

اخی وقتی گفتم نمیخوام امنیو بدم خیلی عصبی گفت خود دانی برام ازمایش نوشت گفت حتما برو این ازمایشگاه یکم ترسیدم

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین
این دکترا باهم کار میکنن منم گفته بود حتما بدی اون آزمایشگاهی ک من میگم من غربالگری اول رفتم دیدم خی ...

اره منم فک میکنم همینطوره مگ ازمایش چ فرقی میکنه کجا باشه مهم جوابشه دگ

نمیشه جای آمینو سل فری بدی

همسرم قبول نمیکنه میگ خدایی نکرده مشکلیم باشه نمیزارم سقط کنی منم دلم دگ فقط ب این ازمایش خوشه دعا میکنم مشکلی نباشه لااقل خیالم راحت شه

همسرم قبول نمیکنه میگ خدایی نکرده مشکلیم باشه نمیزارم سقط کنی منم دلم دگ فقط ب این ازمایش خوشه دعا م ...

سل فری برو حتما ریسکی هم نداره همسرت باید عقلانی تصمیم بگیره نه احساسی ‌ . ایشالا که هیچی نیست فقط خیالت راحت میشه

سل فری برو حتما ریسکی هم نداره همسرت باید عقلانی تصمیم بگیره نه احساسی ‌ . ایشالا که هیچی نیست فقط خ ...

این ازمایشم فردا برم ببینم چی میشه اگ خدایی نکرده خوب نبود دگ باید یه جوری راضیش کنم لعنت ب این غربالگریا همش استرس بارداری کوفتم شد فامیلامون خیلیا نرفتن غربالگری فقط سونو هیچ کدومم مشکلی نداشتن راحت بارداریشونو گذروندن ولی من😥

این ازمایشم فردا برم ببینم چی میشه اگ خدایی نکرده خوب نبود دگ باید یه جوری راضیش کنم لعنت ب این غربا ...

اره والا من سر تاریخ ان تی که دیر نشه خورده بود به تعطیلات اینقدر استرس گرفتم لکه بینی گرفتم😑

اره والا من سر تاریخ ان تی که دیر نشه خورده بود به تعطیلات اینقدر استرس گرفتم لکه بینی گرفتم😑

خیلی بده اصلا بفکر حال کسی نیستن باور کن من برا مشاوره ژنتیک رفتم دیدم دکتر پاشو انداخته رو میز گوشی هم دستش اصلا جواب سلامم نداد همه کارارو دستیارش میکرد اون فقط اونجا بود ک بگه بله منم حضور دارم خیلی بی انصافن بعضیا