2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش دو سالشه. ب این برسم یا ب اون😭😭ایشالا منفیه😭

من یه دختر هشت و نیم ساله داشتم یه پسر ده ماهه فهمیدم بازم باردارم می‌خوابیدم بلند میشدم میزدم تو صورتم خدایا چه کنم روزی که رفتم بیمارستان آزمایش بدم رفتم تو دستشویی یه آبی به صورتم بزنم آنقدر گریه کردم خانومه می گفت چرا گریه می‌کنی موضوع رو گفتم گفت هوش به حالت کاش من جان بودم می دونی من از کیه منتظرم چند نفر این حرفو بهم زدن. با یکی از همسایه ها بعد زایمانام یهو نشست از تصادف بوش و مرگش گفت خیلی منقلب شدم گفتم دیوونه خدا بهت بچه داده ازت که نگرفته آنقدر پریشونی

باور کن الان همش میگم خاک تو سرت چه قدر تا شکری کردی آن قدر دوسش دارم که جونم براش در می‌ره مدام به دوستام میگم اگه یهو نمیشد خودم اقدام میکردم واقعا لطف خدا بود

من شیعم،حیدر آقامه