shakoori مدیر عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 627 عنوان سوال زنونه | مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 19 پست سلام دوستان کسایی که قرص سیپروترون کامپاندمصرف میکنن هرماه چن روزپریودشون عقب میوفته؟ من ۴ماهه مصرف میکنم هرماه دوروزعقب میندازم این ماه۵روززودترپری شدم اون ماه دهم پری شدم این ماه بایدهشتم میشدم چهارم شدم هرچیم حساب میکنم انگاریه روززودترخوردم قرصوگیج شدم کسایی که مصرف میکنن لطفاراهنمایی کنن 1399/05/04 | 13:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
faafaa95 عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 1498 ایشالله خدابرات حفظش کنه منم قرص ویتامین.متفورمین.اسپیرونولاکتون.سیپروترون کامپاندمیخورم دکترکجارفتی ... ممنونم عزیزم. اسپیرونولاکتونو ب خاطر موهای زائد بهت داده همزمان سیپروترون کامپاندم داده که باردار نیشی. چون اگه همزمان بامصرف اسپیرونولاکتون باردارشی بچه جنسیتش مشخص نمیشه و خدای نکرده مشکل پیش میاد. شیراز یه صلوات مهمونم می کنین؟
shakoori مدیر استارتر عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 627 ممنونم عزیزم. اسپیرونولاکتونو ب خاطر موهای زائد بهت داده همزمان سیپروترون کامپاندم داده که باردار نی ... من همون اولین باری ک رفتم پیش دکترازمایش چکاپ کامل برام نوشت باسونوگفت ویتامین بدنت کمه تیروئیدکم کارم دارم باتنبلی تخمدان ۴ماهه که داروهامومصرف میکنم پریودام منظم شده بایدتابرج۶مصرف کنم دوباره برم ازمایش وسونومعلوم میش بهترشدم یانه برام دعاکن میرم توفکردیوانه میشم
faafaa95 عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 1498 من همون اولین باری ک رفتم پیش دکترازمایش چکاپ کامل برام نوشت باسونوگفت ویتامین بدنت کمه تیروئیدکم کا ... آرامش داشته باش. نذار استرس بگیری. ان شاالله که همه چی درست میشه سال دیگه مثل امروز بچه ت بغلت باشه😍 یه صلوات مهمونم می کنین؟
shakoori مدیر استارتر عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 627 [QUOTE=147715000]آرامش داشته باش. نذار استرس بگیری. ان شاالله که همه چی درست میشه سال دیگه مثل امروز بچه ت بغلت باشازوقتی دکتربرام قرص نوشته میخورم موقع پریودی زیرشکمم باکمرم خیلییی دردمیکنه غیرقابل تحمله بنظرت نشونه چی میتونه باش
faafaa95 عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 1498 [QUOTE=147715000]آرامش داشته باش. نذار استرس بگیری. ان شاالله که همه چی درست میشه سال دیگه مثل امروز ... احتمالا به خاطر تغییرات هورمونی هست که توی بدنت ب وجود اومده. سعی کن تا قبل بارداری همیشه شکمتو گرم نگهش داری یه صلوات مهمونم می کنین؟