2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما چن تا مهمون عرب داشتیم همشون رفتن اونجا پیکر تراشی .راضیم بودن ولی اسم دکترشونو یادم نیس

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
پخشه جان كدومو ميگي؟؟؟ مير حسين بيمارستانش داغونه خو

بیمارستان قدیمی هست ولی دکتراش عالین

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
پخشه جان كدومو ميگي؟؟؟ مير حسين بيمارستانش داغونه خو

چیکار بیمارستانش داری دکتراشو میگم .بیمارستانش که خوبه کجاش داغونه 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍

ببخشید یه کلینیک خوبم برا ژل لب معرفی کنید... و خانمی ک میخوای پیکرتراشی کنی من ۲سال پیش تهران انجام دادم و بعت بگم سینه و بازهام بقدی بزرگ شده و هیکلمو قناص کرده الان ۱ماهه اسلیو معده کردم ...بنظرم پولتو هدر نده ...ولی اگه موضعیه چاقیط و مثلا ۳یا۴کیلو اضاف داری برو پیکرتراشی

ببخشید یه کلینیک خوبم برا ژل لب معرفی کنید... و خانمی ک میخوای پیکرتراشی کنی من ۲سال پیش تهران انجام ...

واقعا , کلا وزنم زیاد شده ولی شکم و پهلوم زیادی بزرگ شده دیگه

واقعا , کلا وزنم زیاد شده ولی شکم و پهلوم زیادی بزرگ شده دیگه

نکن اینکارو بخدا من پیش دری تهران کیلینیک داره ا نجام دادم شکم پهلو پشت کلا همه جا ولی خیلی قناص شدم ...شیراز الان حدودا ۱ماهه اسلیو کردم پیش حسینی

ببخشید یه کلینیک خوبم برا ژل لب معرفی کنید... و خانمی ک میخوای پیکرتراشی کنی من ۲سال پیش تهران انجام ...

يه تيكه از شكم برداريم چي ترك داره در خد سه كيلو اضافه؟؟؟

كلينيك خوب ژل دكتر محبان تو زرگري كارش عاليه

دكتر باباييم هس اما محبان عمملي ديدم از نزديكانم 

>*
نکن اینکارو بخدا من پیش دری تهران کیلینیک داره ا نجام دادم شکم پهلو پشت کلا همه جا ولی خیلی قناص شدم ...

یعنی شما منظورت اینه دو سه سال بعد همینطوری بالا رفتن وزنم ادامه پیدا کنه ولی شکم و پهلو ثابت میمونه بد شکل میشه هیکلم?

یعنی شما منظورت اینه دو سه سال بعد همینطوری بالا رفتن وزنم ادامه پیدا کنه ولی شکم و پهلو ثابت میمونه ...

نه شکمتم برمیگرده ولی نه اونقدر زیاد بقیه چربیا تو سینه و بازو ذخیره میشه منظورمو متوجه شدین