2777
2789

سلام بچه ها مشکلات نازایی من ک تمومی نداره من شوهرم مشکل اسپرم داره و خودمم ذخیره تخمدان کم این ماه ده تا سینال زدم ولی فقط یدونه فولی داشتم😔وسیگل ای وی اف کنسل شد..کسی مشکل مشابه منو داشته امکان داره با داروی قویتر فولی بیشتری داشته باشم...خیلی زمان واسم مهمه چقد طول میکشه تا فولی هام بیشترشه...توروخدا راهنماییم کنین..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مشکلم پلی کیستیک بود و امپول گونال اف بهتر از سینال اف برا من جواب داد. دکترمم اصرار داشت حتما گنال بزنم‌. انگار سینال ایرانیه و گونال خارجیه. گرون تر هست ولی انگاری اثرش بهتره و بیشتره. من برا سیکل ای وی افم ۲۰ تا گونال زدم و ۵ تا ستروتاید.

پس خیالت راحت تو سیکل جدید داروهاتو بیشتر میکنه و ایشالا فولیکولات بیشتر میشن

دکترم ک مکمل تجویز نکرد نمیدونم یعنی خودم باید بگیرم؟

من هنوز تو سیکل نرفتم همسرم گفت بزار دوماه این مکملارو بخوریم اگه جواب نداد بریم توسیکل ای وی اف دیگه گفتم این دوماهم صبر کنم ببینیم خدا چی میخواد منم سه ساله منتظرم

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
النا جون شما نتیجه گرفتی باردار شدی؟مرسی ازت عزیزم یکم ارومم کردی (خانواده شوهرم دیونه م کردن از بس ...

من پنج شنبه پانکچر کردم و فعلا هایپر شدم. سه شنبه قراره برم کارت جنینم رو بگیرم ببینم ایا جنینی تشکیل شده یا نه. و ایشالا اگه خدا بخواد یکی دو ماه دیگه انتقال بدم.

اولا اگه میخوای مامان بشی باید محکم تر از اینا باشی که حرف بقیه روت تاثیر بذاره. بعد هم پسر خودشون هم مشکل داره تو به خودت نگیر. اگه پسرشون مشکل نداشت تو با یه دونه فولیکولت میتونستی براشون نوه بیاری. اگه خدا بخواد هممون مامان میشیم. به خدا توکل کن

النا جون شما گونال زدین چند تا فولیکول داشتی...چرا بعد از دوماه انتقال میدن من فک کردم بعد از یه هفته انتقال میدن.....برادرشوهرام همش میگن چرا بچه دارنمیشین شوهرمم میگه فعلا نمیخواییم خانومم پیر میشه....اوناهم از حسودی دق میکنن😂😂

النا جون شما گونال زدین چند تا فولیکول داشتی...چرا بعد از دوماه انتقال میدن من فک کردم بعد از یه هفت ...

من ۲۸ تا تخمک داشتم.

چون هایپر شدم برام انتقال نمیدن. چون دارو زیاد مصرف کردم تخمدانام بزرگتر از حالت عادی شدن بابت همین خطرناکه برام انتقال بدن. باید صبر کنم بهتر شم.وقتی فولیکولات زیاد میشن احتمال هایپر شدنت هم زیاد میشه.

قدر شوهرتو بدون. ببین چجور هواتو داره. امیدوار باش عزیزم. هیچی به اندازه امیدواری بهمون کمک نمیکنه

وای خدا این هایپر دیگ از کجا اومد....باز خوبه فولیکولات زیاد بوده راستی النا جون چند تا رویان میخوای ...

من مشکل فاکتور پنج دارم. مشکل انعقادی که انعقاد خون من از ادم نرمال بیشتره پس خطر سقط تو من بیشتره. دکترم کفته اغلب دوتا جنین انتقال میدن ولی برا من که این مشکلو دارم دوقلو داشتن خطرناکه. حالا باید ببینم ایا اصلا جنینی تشکیل میشه یا نه