یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو خود قرص نوشته بيشتر از ٤.٥سال نخوري اما انقدررر عوارضش ترسناك سكته قلبي و آمبلي من ترسيدم راستشو ...
من قبل از خوردن یعنی تو قبل از عروسیم رفتم پیش یه ماما برای مشاوره برای روش پیشگیری گفت برای حد اکثر دوسال خوبه ولی بیشتر ممکنه برای بارداری مشکل ایجاد کنه من خودم یکسال و نیم خوردم بعدش شش ماه گذاشتم کنار بعد از شش ماه اقدام کردم شش ماه هم اقدام کردم باردار شدم
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من قبل از خوردن یعنی تو قبل از عروسیم رفتم پیش یه ماما برای مشاوره برای روش پیشگیری گفت برای حد اکثر ...
والا منم قبل عروسيم رفتم دكتر گفت قرص روكين بخور عوارضش كمه من الان ٦ماه دارم ميخورم خوب بوده تا الان اما چون بروشورشو خوندم راستش يكم ترسيدم خيلي عوارض نوشته سكته قلبي و آمبولي خود قرص نوشته بيشتر از ٥سال استفاده نشه