عزیزم اگه وضعش وخیمه برو پیج دکتر هاشمیان ازش کمک بخواه
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واسش حمد خوندم 🌻🍃اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم🌻🍃 🌻🍃اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل ف ...
عزیزم ببخشید ولی امضات و عوض کن به جاش بزن چهارسال شده سال بعد نی نیمون داره تاتی میکنه
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
تمام فامیلامون که گرفتن یه نفرشون هم سیگاری نبودن برعکس اونیی که راننده بوده اهل سیگار با اینکه اصلا رعایت نکردده بود نگرفته بود
حتما یه ارتباطی هست
براش مرتب حمد بخونید منم تو گروهم گزاشتم فردا هم میزارم اگه تونستی فردا بیا تامیک اخرم یاداوری کن دوباره بزارم
برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدامکنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه اینجوری با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن
بعضیا ژنتیکشون اونجوریه حتی بعضیا ایدزم نمیگیرن ولی سیگار بافت ریه رو تخریب میکنه اصن نفست بالا نمیا ...
اخه چند نفرشون؟
چرا فقط اونهایی که سیگاری هستند نگرفتند؟
پسر عمه ام شوهر خواهرم شوهر خاله همسرم همسایه مامانم عمو همسرم که کل خانواده گرفتن نزدیک پانزده نفر اما ایشون نه؟!
فاویپرایور و رمدسیویر برای بیماران بدحاله اگه نه حتما بگیرید