2777
2789
عنوان

من یک دائم النیاز حس ششم ام،جان من یکی بیاد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 165 پست

الان مثلا من بگم تو با رضا ازدواج میکنی خوشحالی؟تو ک چمیدونی من واقعا حس ششم هستم یا ن چرا میخاین الکی خودتونو گول بزنید

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
نکنید اینکارارو بعد میگن ایران کشور عقب مونده ذهنیه😐🖐❤

محض سرگرمی جآنم

کاش خودتو ناراحت نکنی🙈

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ازدواج نمیکنی خودت بهش خیانت میکنی

میشه بگی پیام میده یا ن ❤❤❤❤خواهش میکنم 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
نخیر عزیزم خرافات نیس..‌من خودم دارم من اصلا به فاال اعتقادی ندارم به هیچ وجه..ولی به حس شیشم چرا چ ...

بگو الان من میخام پاشم چیکار کنم ؟حس شیشمی دیگه بگو😐🖐

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

نخیر عزیزم خرافات نیس..‌من خودم دارم من اصلا به فاال اعتقادی ندارم به هیچ وجه..ولی به حس شیشم چرا چ ...

واقعا؟؟؟داری؟

سوالمو جواب میدی😍

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
محض سرگرمی جآنم کاش خودتو ناراحت نکنی🙈

بیا من میرم به رضا میگم بیاد بگیرت😐🖐❤

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

نه ازدواج نمیکنی خودت بهش خیانت میکنی

من؟😳بعد ازدواج؟

والله من عاشقشم 

یاخدا 😂😂😂😂😂

منم حس هفتیم🖐😬❤

بگو الان من میخام پاشم چیکار کنم ؟حس شیشمی دیگه بگو😐🖐

نه فقط یاد بگیر ب عقیده بقیه احترام بزاری

فرهنگ کشور با ماها زیر سوال نمیره بارشماها زیر سوال میره 😊

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃