2777
2789
عنوان

مامانا بیایین لطفن

73 بازدید | 10 پست

پسرم۱۰ماهشه همیشه ک میخابید میذاشتمش توتختش بغل تخت خودم یه چندشب بی قراری کرد یکم میخابوندمش بغلم تابخابه بعدمیذاشتمش سرجاش الان بدعادت شده میخاد فقط توبغلم بخابه منم عادت دارم روشکم بخابم اینم تامیذارمش توتختش بیدارمیشه گریه میکنه تابغل میگیرمش اروم میشه میخابه منم میخام بخابم خوووو😢😢 اخه ایطوری راحت نیستم😥😣

خدایا شکرت بابت گل پسری ک بهم دادی همیشه توخواب و بیداری محافظش باش 🤗امیدوارم تک تک منتظرا دامنشون سبز بشه 👩‍👦‍👦👩‍👦👩‍👧‍👧👩‍👧‍👦👩‍👧🙏💋واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرس چیزیش نیست فقط میخام همیشه صحیح وسالم باشه (ممنون از همگی)😍جواب یه سری کاربرای عقده ای که از تربیت خانوادگی درست  بهره مندنیستن رو نمیدم چون دلم نمیخواد سطح خودمو با جواب دادن به آدمای بی ارزش پایین بیارم😊 جواب ندادم دلیلشو بدون😉

تشک پهن کن زمین خواش برد یکم برو عقب تر و با کمی فاصله بخواب 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تخت كنار مادره؟ اگه اونجوریه ک خیلی نزدیک و همسطح شماس ولی پسر منم با این شرایط مدام تو تختش میچرخه و سر و ته میخوابه 

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
بچه منم اینجوریه

وای خیلی بده ایجوری

خدایا شکرت بابت گل پسری ک بهم دادی همیشه توخواب و بیداری محافظش باش 🤗امیدوارم تک تک منتظرا دامنشون سبز بشه 👩‍👦‍👦👩‍👦👩‍👧‍👧👩‍👧‍👦👩‍👧🙏💋واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرس چیزیش نیست فقط میخام همیشه صحیح وسالم باشه (ممنون از همگی)😍جواب یه سری کاربرای عقده ای که از تربیت خانوادگی درست  بهره مندنیستن رو نمیدم چون دلم نمیخواد سطح خودمو با جواب دادن به آدمای بی ارزش پایین بیارم😊 جواب ندادم دلیلشو بدون😉
تشک پهن کن زمین خواش برد یکم برو عقب تر و با کمی فاصله بخواب 

روزمین من خابم نمیبره😥

تخت كنار مادره؟ اگه اونجوریه ک خیلی نزدیک و همسطح شماس ولی پسر منم با این شرایط مدام تو تختش میچرخه ...

اره تختش هم سطح وجفت تختمه ولی بازم بااین وجود بهونه میگیره ک بیاد بغلم 

اره تختش هم سطح وجفت تختمه ولی بازم بااین وجود بهونه میگیره ک بیاد بغلم 

وقتی خوابش کامل سنگین شد جابجاش کن چند شب ادامه بدی دیگه سرجاش میخوابه 

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
پسر بزرگم همینطوری بود شب خواب نداشتیم، یه عروسک میدادم بغلش محکم میگرفتش میخوابید هنوز داره

آخی چ بامزه تا کی با عروسک میخوابید

آخی چ بامزه تا کی با عروسک میخوابید

الان پنج سالشه فقط وقت خواب بغلش میکنه اما تا سال قبل هر جا می رفتیم اول باید عروسکش برمیداشتم میبردیم وگرنه بدخواب میشد الان دیگه نمی برم جایی حساسیتش کم شده