2777
2789

دوستان من 2کیلو آلبالو آوردم از باغمون میخوام ببینم چجوری شربت شو بگیرم؟ ؟؟

لطفاً دقیق توضیح بدین زمان واینا

واینکه از 2کیلو چقدر درمیاد شربت؟؟

من از قیدت نمیخواهم رهایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هسته اش بگیر دو کیلو شکر بریز داخلش یه کم بزار کنار بمونه تا آب بندازه بعد بزار رو گاز با شعله کم بپزه آلبالو هاش مربا میشه آبش هم میشه شربت جدا بردار 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

من پیمانه میزنم کاسه ابگوشت خوری هر چند پیمانه البالو شد همون پیمانه شکر بریز (هر پیمانه ایی دوست داری خودت انتخاب کن)

اگه میخوای شربتش غلیظتر بشه یه پیمانه شکر بیشتر بریز

وقتی هسته گرفتی پیمانه زدی یه لایه البالو یه لایه شکر بعد من شب دون کنم فردا ظهر میزارم وقتی که بجوش اومد فقط فقط ۲۰دقیقه تو جوش بپزه بعد همون داغ داغ البالو رو جدا کن

بزار سرد بشه بریز تو جاش 

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
۲کیلو آلبالو باید ۲کیلو شکر بریزی بذاری دوساعت بجوشه

نباید یه شب بزاره یخچال؟

شکر و البالو رو؟

بعد اینکه شکر بیشتر بریزی شربت بیشتر میگیری

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

اولویت شربته  مرباش خوب ميشه اگه شربت شو بردارم؟؟

اره میشه مشکلی نیست

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

۲ کیلو آلبالو ۴ کیلو شکر.....میشینی هسته هارو جدا میکنی ...بفد با شکر قاطی میکنی میزاری یه روز بمونه 😊بعدش فردا میزاری رو گاز حدود نیم ساعت تا بجوشه بعد آلبالوهارو جدا میکنی میزاری کنار شربت یکم جوش بخوره وتمام...میتونی یکم شربت بریزی رو آلبالو ها بشه مربا 

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

اول تمیزبشورهسته شودربیاردوکیلوشکربریزروش کمی هم بزن بذارتویخچال تاشب بعدش خودش آب ميندازه بذارروگاز بعدنیم ساعت باکفکیر آلبالوهارودربیاروروشعله کم نیم ساعت چهل دقیقه بذار تاشربت قوام بیادبعدزیرشوخاموش کن تمام

آره خوب میشه من مامانم چرخ می‌کرد جدا می‌ریخت داخل شیشه مربا با کره میخوردیم شربت هم جدا بر می‌داشت 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

ما شربت و مربا باهم درست میکنیم😊خیلیم خوب میشه و این که شکر باید دوبرابر موادت باشه تو نتم سرچ کنی همین و نوشتن

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........