2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متولد چه ماهی هستش

دی ماه .واکسن مدرسه هم بهش میگن 

شبش بدجور تب کرد تا صبح بیدار موندم 

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 
دی ماه .واکسن مدرسه هم بهش میگن 

پس منم میتونم چند ماه صبر کنم یا اینکه مدرسه گیر بده ببرمش.شهر ما وضعیت قرمز هستش.اصلا نمیدونم کلاس اولش چی میشه

من حبه ی قند کوچکی بودم که.،از دست تو در پیاله ی چای افتاد
پس منم میتونم چند ماه صبر کنم یا اینکه مدرسه گیر بده ببرمش.شهر ما وضعیت قرمز هستش.اصلا نمیدونم کلاس ...

اگه پیش دبستانی سنجش شده دیگه نیازی نداره فعلا

اما برا پسر من گفتن اگه واکسن نزده باشه سنجش انجام نمیدن دیگه مجبور شدم ببرم

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 
اگه پیش دبستانی سنجش شده دیگه نیازی نداره فعلا اما برا پسر من گفتن اگه واکسن نزده باشه سنجش انجام ن ...

نه متاسفانه سنجش نشده.پس باید ببرمش .اصلا ای کاش امسال مدرسه نرن کلاس اولی ها.آخه چجوری میخواد یاد بگیره توخونه

من حبه ی قند کوچکی بودم که.،از دست تو در پیاله ی چای افتاد
نه متاسفانه سنجش نشده.پس باید ببرمش .اصلا ای کاش امسال مدرسه نرن کلاس اولی ها.آخه چجوری میخواد یاد ب ...

دیگه شانس ما این شد. مراقب تبش باش